HITAN PREKID PROGRAMA! Naglo joj POZLILO zbog informacije iz SPOLJNOG SVETA, pa morali odmah da je izvedu iz rijalitija! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri Stanišić se slošilo!

HITAN PREKID PROGRAMA! Naglo joj POZLILO zbog informacije iz SPOLJNOG SVETA, pa morali odmah da je izvedu iz rijalitija! (FOTO)

Foto: Printskrin

Juče je na imanju Farme 8 došlo do neočekivanog događaja koji je uzburkao atmosferu među takmičarima. Nakon što je takmičar koji je sinoć napustio imanje imenovao Aleksandru Stanišić za gazdu, ona se radovala što će imati priliku da se osami u gazdinoj kući i uživa u privatnosti. Međutim, spletom nesrećnih okolnosti, Aleksandra je danas doživela nezgodu u trač pub-u dok je sedela sa Kristijanom Golubovićem i Nikolom Đorđevićem.

U jednom trenutku Aleksandra se saplela i pala, što je izazvalo brzu reakciju njene okoline. Nikola i Kristijan prvi su joj pritekli u pomoć, a ostali farmeri su odmah izašli i potrčali ka njoj kako bi pružili pomoć. Učesnici su donosili vodu i sve što je bilo potrebno da bi joj pomogli u tom trenutku.


Iako su učesnici brzo reagovali i pritekli u pomoć Aleksandri, ubrzo je pristiglo i obezbeđenje kako bi se situacija sredila i kako bi se osiguralo da je Aleksandra adekvatno zbrinuta.

Ovaj neočekivani događaj sigurno će ostaviti traga na atmosferu na imanju Farme 8, a kako će se situacija dalje odvijati i kako će se takmičari nositi sa ovim izazovom, ostaje da vidimo u narednim epizodama ovog popularnog rijalitija.

- Hvala Srkiju što me postavio za gazdu, neočekivano... Iznenađena sam, u šoku sam, da odmah na početku budem gazda. Budite dobri, poslušni - dodala je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading