KRISTIJAN ZGROZIO CIMERE: Posle priče o iskustvu sa BABOM u Italiji, hteli svi da POVRATE! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović ne prestaje da šokira region!

KRISTIJAN ZGROZIO CIMERE: Posle priče o iskustvu sa BABOM u Italiji, hteli svi da POVRATE! (FOTO)

Foto: ATA Images/Schutterstock

Učesnik "Farme 8" Kristijan Golubović sinoć je progovorio o svom najtraumatičnijem seksualnom iskustvu u emisiji, koju u rijalitiju vodi njegov cimer Nikola Despotović. Kako je ispričao, nikad neće zaboraviti situaciju koja mu se dogodila u Italiji, kada je jedna starija gospođa tražila da vrši nuždu po njoj.

Republika

Foto: Narodna TV

Krisitjan priča cimerima o svom seksualnom iskustvu

- Bio sam sa drugom u Italiji, zadesili smo se nasred ulice, a neka baba nas je pozvala da odemo u njen stan. Ušli smo u stan, a taj miris starosti i fekalija nikada neću zaboraviti. Ugostila nas je i dala nam da jedemo - započeo je svoju šokantnu priču Golubović, a potom zgrozio svoje cimere:

- Žena koja je jednom nogom u grobu, imala je 72 godine, a na sebi je nosila kostim od lateksa, alke i štikle. Smorio sam se, ona je prišla mom drugu i počela da ga mazi po faci. Baba je, nisam mogao ni da je udarim, ni da je gurnem. Želela je da se najedemo i da bacamo fekalije po njoj - šokirao je Kristijan.

- Tražila je od druga da vrši nuždu po njoj. Meni se to zgadilo, izašao sam iz stana i otišao. To je moj najgori seksualni trenutak, zgadio mi se život - zaključio je Golubović.

Republika

Foto: Narodna TV

Kristijan šokirao cimere

Na pitanje ko je bila njegova najbolja partnerka iz mladosti, Kristijan je bez oklevanja odgovorio da je to bila njegova pokojna supruga Danijela.

- Meni je definitivno moja pokojna Danijela, ne postoji stvar, poza, emocija koju nismo podelili. Neki put me je i silovala, ja nju nisam. Ja sam od nje bio silovan i maltretiran, sve je dozvoljeno kada je voljena, a sve nešto plaćeno i nametnuto je avantura. Možda nije za pohvalu, ali ne bih mogao da otkrijem iz poštovanja prema njoj - otkrio je Kristijan i šokirao farmere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading