PRVA PROSIDBA NA FARMI: Pao na kolena i pitao OVU devojku da se uda za njega jer je NAJBOLJA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je uradio nešto čime je šokiralo sve farmere.

PRVA PROSIDBA NA FARMI: Pao na kolena i pitao OVU devojku da se uda za njega jer je NAJBOLJA (FOTO)

Foto: Printscreen Narodna TV

Pred predstojeće nominacije na "Farmi 8" farmeri su rešili da razbiju tremu, pa se vesele uz pesmu i igru, a u razbuktaloj atmosferi su i strasti uzavrele, pa je pala i prva prosidba na seoskom imanju. 

Naime, Predrag Lazić Peca je zaprosio Snežu Kušadasi, iako je sinoć bio akter i prve gej akcije kada se poljubio sa znatno starijim cimerom Nikolom Jovanovićem Conjom.

Prvo je Nikola Đorđević svojim pevanjem privukao pojedine učesnike ovog rijalitija oko sebe, da bi ubrzo gotovo svi farmeri skočili na noge i zapevali zajedno sa njim. U sklopu ovog svojevrsnog performansa, Peca je ''zaprosio'' Snežu Kušadasi, tvrdeći da je najbolja u kući.

Podsetimo Peca je koliko sinoć šokirao sve ukućane kada se poljubio sa Conjom.

U opuštenoj atmosferi, različiti zadaci su držali pažnju, ali kada je došao red na Pecu Lazića i Nikolu Conju, sve se promenilo. Peca je hrabro izabrao izazov da poljubi Conju, što je izazvalo živu raspravu među farmerima. 

Republika

Foto: Printscreen Narodna TV

Peca Lazić se sinoć ljubio sa starijim muškarcem, a danas prosi devojku

Nakon Pecinog smelog izbora da poljubi Conju, farmeri su počeli da diskutuju o ogromnoj razlici u godinama između njih dvojice. Peca ima 23 godine, dok je Nikola Jovanović, poznatiji kao Conja, čak 41 godinu star. Ova razlika u godinama izazvala je različite reakcije među učesnicima, ali i kod publike koja je pratila ovaj neočekivani obrt događaja.

S obzirom na to da u zavisnosti od situacije Peca različito reaguje teško je zaključiti da li je ozbiljan kada bira muškarce ili žene za svoje intimne scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading