KRISTIJANA ŠUTNULA ŽENA: Ovu je TAKTIKU naučila od njega - on je to isto uradio svojoj PRVOJ SUPRUZI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je samo pitanje dana!

KRISTIJANA ŠUTNULA ŽENA: Ovu je TAKTIKU naučila od njega - on je to isto uradio svojoj PRVOJ SUPRUZI (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen, Foto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com/AmiG Show

Supruga učesnika "Farme 8" Krisijana Golubovića, Kristina Spalevića, rešila je da ostavi muža, odnosno da ga stavi "na čekanje" do kraja rijalitija.

Naime, samo je bilo pitanje dana kada će se Kristijanova žena odlučiti na ovaj korak, s obzirom na to da ga na seoskom imanju od prvog dana opsedaju farmerke, dok je on sa nekima svakodnevno na ivici da pređe granicu.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović se skinuo do gole kože zbog masaže Kiki Star

Da se ne bi nervirala njegova supruga je pronašla rešenje i ostavila mu odrešene ruke da radi šta hoće, a da pri tom nju ne blamira.

- Razmišljam da stavim pauzu na Kristijanov i moj odnos. Ne tačku, samo zarez. Dok je tamo. To znači da ja mnogo od njega učim. On kad je išao u zatvor, kad je bio sa svojom prvom ženom, on je nju mnogo voleo... Međutim, kad je krenuo unutra, on je rekao - ja neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje. I ona je napravila dramu, znaš, kako to misliš, pa mi se volimo... Ali, oni su to stavili na pauzu. E, tako ću i ja da stavim na pauzu - objasnila je Kristina prilikom jednog gostovanja na Red TV.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RedTV (@redtv.rs)

 

Podsetimo Kristina Spalević i Kristijan Golubović smuvali su se u rijalitiju dok je on još bio u braku sa suprugom Ivanom.

Iako je i tada potencirao na porodičnim vrednostima i moralisao drugima kako oženjen čovek treba da se ponaša pred kamerama iz poštovanja prema ženi koju ima, na kraju je i sam poklekao i javno je prevario sa 28 godina mlađom rijaliti učesnicom.

On je kasnije sa njom zasnovao novu porodicu i u tom braku dobio još dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading