KIKI NIKOLIĆ ŠOKIRALA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Ovo mu šapnula na uvo, on POZELENEO OD BESA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemoj ja da te isprati odavde iz rijalitija! Znaš da možemo da se šalimo i sve, ali sve mora da ima svoje granice, opomenuo je on odmah!

KIKI NIKOLIĆ ŠOKIRALA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Ovo mu šapnula na uvo, on POZELENEO OD BESA!

Foto: Narodna TV

Učesnica rijalitija Farma 8 Kiki Star Nikolić, prišla je iznenada cimeru Kristijanu Goluboviću, te ga je pozvala da sa njom ode do toaleta, što je naravno izazvalo burnu reakciju kod njega. Naime, Kristijan je u sekundi nastavio da menja boje, te je odmah stavio Kiki do znanja da ne voli takva peckanja. 

- Kristijane, vidim da ti je dosadno sa ovim ljudima, ajde mene da ispratiš do toaleta. Možemo i da se podružimo ako budeš hteo - rekla je Kiki, a Golubović je odmah počeo da skače:

Foto: Narodna TV

Kiki Nikolić i Kristijan Golubović

 

- Nemoj ja da te isprati odavde iz rijalitija! Znaš da možemo da se šalimo i sve, ali sve mora da ima svoje granice. Nema potrebe da se dovodimo u neke neprijatne situacije. 

Inače,  učesnici rijalitija Farma 8 Boža Džons i njegov cimer Nikola Despotović danas su se bavili drvima u dvorištu i sređivanjem, a idilu koju su stvorili tokom rada, prekinula je Aleksandra Jakšić kojoj je smetalo kako izgleda štala.

Foto: instagram.com/k1kistar

Kiki Nikolić

 

Kad bude Proka došao, naje*ali smo - dodao je Lakić.

Vala baš, znam kako reaguje na ovakve stvari. Možemo da probamo da ga smirimo, ali teško, iskreno da ti kažem - dodala je Aleksandra.

Inače, učesnica rijalitija Farma 8 Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi žestoko je zaratila iz više razloga sa cimerkama Elenom Petrović i Andreom Anđelković, te su pale i neke teške optužbe. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading