PRODUKCIJA POSLALA ZVANIČNO PISMO: Farma 8 se menja iz korena, usledilo saopštenje šta se dešava!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneža Kušadasi saznala koliko ima lojalne prijatelje na Farmi!

PRODUKCIJA POSLALA ZVANIČNO PISMO: Farma 8 se menja iz korena, usledilo saopštenje šta se dešava!

Foto: Narodna TV

Sinoć je emisija "Farma" bila ispunjena iznenađenjima, jer je Veselin Radonjić napustio imanje, prenoseći titulu gazde Snežani Kušadasi. Ova promena sigurno će uneti novu dinamiku u svakodnevni život farmera, a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se Snežana snaći u novoj ulozi.

Nakon što je preuzela ulogu gazde, Snežana Kušadasi se obratila farmerima, naglašavajući da se trudi da ih sve zadovolji. Ova odlučnost je izazvala različite reakcije među farmerima, a posebno je zanimljivo bilo videti kako će se odvijati odnos između Sneže i Aleksandre Jakšić.


Sneža je najavila da će večeras biti određeno ko će biti sluga, što je dodatno unelo napetost među farmerima. Ova situacija sigurno će izazvati različite reakcije i spekulacije među učesnicima, a publika sa nestrpljenjem očekuje ishod ove neizvesnosti.

Nakon što je Sneža preuzela ulogu gazde, reakcije među farmerima su bile raznolike. Dok su neki izrazili sumnju u njenu sposobnost da obavlja tu ulogu, drugi su bili spremni da sarađuju s njom. Ova dinamika unosi dodatnu napetost u svakodnevni život na imanju, a publika sa zanimanjem prati razvoj događaja.
Republika

Foto: Narodna TV

Farmeri saznali ko je novi gazda

 


Snežanin novi položaj donosi sa sobom brojne promene i izazove, a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se sve odvijati u narednim danima na imanju "Farme".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading