OBEZBEĐENJE ULETELO NA FARMU ZBOG MAKLJAŽE! Jedva sprečena totalna KATASTROFA, Kristijan besan kao ris!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani su napravili haos zbog krađe na imanju.

OBEZBEĐENJE ULETELO NA FARMU ZBOG MAKLJAŽE! Jedva sprečena totalna KATASTROFA, Kristijan besan kao ris!

Foto: Printscreen Narodna TV

Nakon nedavnog haosa na "Farmi 8" i krađe na sastanku, Kristijan Golubović i Sneža Kušadasi su odlučili da hitno reaguju. Na sastanku je došlo do brutalne rasprave između Bože Džonsa, Pece Lazića i Nikole Lakića, koja je kulminirala fizičkim sukobom. Obezbeđenje je moralo da reaguje kako bi smirilo situaciju.

Golubović i Kušadasi su oštro osudili nasilnu krađu koja se dogodila tokom sastanka. Oni su zajedno sazvali hitan sastanak kako bi rešili ovaj problem i upozorili da će preduzeti mere ukoliko se ukradene stvari ne vrate.

Sastanak je bio obeležen žestokom raspravom između nekih od prisutnih, a situacija je eskalirala do tačke kada su se Božo Džons, Peca Lazić i Nikola Lakić fizički sukobili. Ova nezgoda je izazvala veliku pažnju i zahtevala hitnu intervenciju obezbeđenja.

Nakon što je sukob izbio, obezbeđenje je brzo intervenisalo kako bi smirilo tenzije i sprečilo dalje incidente. Njihova brza reakcija je doprinela tome da se situacija ne dalje eskalira.Nakon haosa oko namirnica, Kristijan Golubović je zajedno sa Jelenom, Dušicom i gazdaricom pobrojao šta je sve pokradeno, i ko je krao na imanju.

- Je l' se zna ko je krao? - pitala je Jelena.

- Pričaću ja sa njima - rekla je Sneža.

- Koji su to mozgovi? - besnela je Jelena.

- Razotkriće se sami - rekla je Dušica.

- Ja njih shvatam, ali bato... Oni nemaju ni za tri, četiri dana - dodao je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading