UČESNICA "FARME 8" PROGOVORILA O ZAVISNOSTI: Poverila se ovoj cimerki nakon što je uhvaćena da KRIZIRA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je primetila kada se ponaša agresivno.

UČESNICA "FARME 8" PROGOVORILA O ZAVISNOSTI: Poverila se ovoj cimerki nakon što je uhvaćena da KRIZIRA (FOTO)

Foto: Printscreen Narodna TV

Učesnice "Farme 8" Sneža Kušadasi i Aleksandra Babejić sedele su u dvorištu i otvoreno porazgovarale o tome kako je mlada farmerka zavisna od šećera.

Naime, Sneža ju je posavetovala, kao da joj je ćerka, iako Babejićeva ima već svoju rijaliti majku Jelenu Golubović, da posle rijalitija potraži pomoć za svoju zavisnost.

Republika

Foto: Printscreen Narodna TV

Aleksandra Babejić priznala da je ovisna o šećeru

Ona je priznala da bez nekih stvari koje se smatraju težim porokom, kao što je nikotin može, dok bez šećera ne može.

Neću da me niko okrivljuje da ja trenutno imam šećer kad nemam šećer. Prva bih volela da imam šećer - rekla je Aleksandra Babejić.

- Ja znam da si meni rekla da nemaš. Znam da si zavisna od šećera, ukapirala sam. Obećaj mi jednu stvar, to je da ćeš kad izađeš da odeš kod doktora i da mu kažeš da imaš problem sa preteranom upotrebom šećera. Ti kad nemaš šećer ti se ponašaš agresivno. Videla si kako Conja reaguje za cigare - savetovala joj je Sneža Kušadasi.

Republika

Foto: Printscreen Narodna TV

Sneža Kušadasi dala Aleksandri prijateljski savet

- Ja sam pre par godina išla da izmerim za šećer, rekli su mi slobodno kada ti se traži jedi. Ima nekada kada preteram - rekla je Aleksandra Babejić.

- Uzrok se leči, ne posledica. Posledicu kad izlečiš, a ne nađeš uzrok, opet nastane posledica - nastavila je da objašnjava Sneža.

- Vidiš da ja bez cigare mogu, ali kada je slatko u pitanju... Danas nisam osetila krizu, danas me Peca iznervirao koji me drži - priznala je Aleksandra.

- Trudi se da budeš normalna. Da ne plaćaš kazne - zaključila je Sneža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading