PRVA PRELJUBA U "FARMI 8": Zauzeti učesnik ISPIPAO vrelu Lili po grudima, a već je imao AFERU s njom! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će Andrea reagovati kad bude saznala ovo?

PRVA PRELJUBA U "FARMI 8": Zauzeti učesnik ISPIPAO vrelu Lili po grudima, a već je imao AFERU s njom! (GALERIJA)

Foto: Narodna TV

Sale Luks se nedavno uselio u "Farmu 8", a pre nego što je ušao na imanje, otkrio je voditeljki Dušici Jakovljević da je imao nešto s Ljiljanom Stevanović Lili.

- Ne poznajem Lakića. Ja sam se malo pripremio, mogu da ih pogasim! Skoro sve mogu da pogasim. Ako je sve okej, biće okej, a ako nisu, baš ono... Nikada ne rendam do kraja kao Desingerica, ali videćemo - rekao je Sale.

- Totalno je drugačije nešto. Ko nije za sebe, nije ni za druge... Ne poznajem ga privatno i to, Božu Džonsa znam. Mnogo se loše ponaša, nekada mi dođe onu vaspitnu... Ne kapiram njegov fazon, jako ružno ponašanje ima. Nikako ne zavodi devojke, trudi se mukica, ali treba to da bude onako muški. Kada je bilo pred Pinkovu žurku, bila je Lili, ja sam je poljubio - otkrio je Luks tada.

Danas je svoje slobodno vreme iskoristio da provede malo vremena sa Lili, koju je krenuo da pipa po grudima. Bivša inspektorka se nije bunila, već je samo krenula da se smeje.

Ovo ne bi bilo čudno da nedavno nije uplovio u odnos sa Adnreom Reom Anđeliković, sa kojom je nedavno razmenjivao nežnosti.

- Kako gledaš generalno na razliku u godinama - pitala je Andrea.

- Kad me pitaju kako sam tako zdrav, ja uvek kažem da treba da se nađe mlađa, da se ujutru pre prvog pišanja uzme pi*kin dim i namaže na povredu neku. To je eliksir mladosti - rekao je Sale.

- Ti imaš bolesne priče, svašta čovek može da čuje od tebe - dodao je Luks.

Republika

Foto: Narodna TV

Sale sa Reom

- Bože sačuvaj. Ja samo normalno komuniciram - rekla je Andrea.

- Ja se prijatno osećam, mlada energija, život. Da sam sa nekom babom, osećao bih se matorim. Lili je baba - nasmejao se Luks.

- Ti si deda - pitala je Andrea.

- Ma Lili nema gde nema konca - nasmejao se Luks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading