ELENA SE ŽALILA NIKOLI LAKIĆU! Evo koliko ne može da podnese Božu Džonsa, sve došlo do tačke pucanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko god da mi je on drag, zamerim mu sto puta, može u afektu da ti kaže p*čka ti materina, to razumem. Ali da ti on priča da mu se diže na tebe - rekao je Lakić.

ELENA SE ŽALILA NIKOLI LAKIĆU! Evo koliko ne može da podnese Božu Džonsa, sve došlo do tačke pucanja!

Foto: Narodna TV

Učesnica rijalitija Farma 8 Elena Petrović poverila se Nikoli Lakiću kako se oseća povodom Bože Džonsa. Ona tvrdi da joj njegovo ponašanje u poslenje vreme sve više ide na živce, pa se nije libila da govori o najdubljim emocijama i onome što iskreno oseća prema cimeru.

- Malopre sam se nasmejala jer ti i Conja dobacujete, ja čujem to dok se svađam i meni je to smešno - rekla je ona. 

Foto: Narodna TV

Nikola Lakić i Elena Petrović

 

- Znam nego ta sprdnja napolju ima mnogo veću sprdnju nego ovde - rekla je Ena.

- Koliko god da mi je on drag, zamerim mu sto puta, može u afektu da ti kaže p*čka ti materina, to razumem. Ali da ti on priča da mu se diže na tebe...- rekao je Lakić.

- To je ružno. Dvadeset puta mu kažem. Meni je mnogo smešno što ja u svađi plačem a on mi kaže ti si spavala pored Conje. Kažem mu opet će da plače kaže neću i ode da plače - rekla je Ena.

Foto: Narodna TV

Nikola Lakić i Elena Petrović

 

- Meni je zanimljivo. Dosadno mi i onda neka bude malo neke tenzije. Mislim da se on zaljubio, malo tera rijaliti ali se zaljubio - rekao je Nikola Lakić.

- On je uhoda. Uhoda koja je odlepila za mnom - rekla je Ena.

Inače, učesnica rijalitija Farma 8 Sneža Kušadasi ne uspeva da održi sastanak u miru, obzirom da su svi Farmeri osusli drvlje i kamenje na njeno gazdovanje. Haos je nastao kada se uključio u raspravu Boža, ali i Aleksandra Jakšić. 

Možete da stojite sa strane i gledate. Nikakav problem nije. Jela si više za tri dana nego što Boža može da pojede - rekla je Sneža.

Hvala ti gazdarice za sve do sada, još nas stomak boli - rekao je Boža.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading