Policija uhapsila kumu Zorana Marjanovića

Autor:

Hronika

25.03.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, uhapšena je prošle nedelje zbog krađe, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vera Vukomanović

Po nalogu tužilaštva policija je u četvrtak 21. marta zakucala na vrata Vukomanovićeve, koja živi u Borči, nedaleko od svojih kumova, i odvela je u stanicu gde je dala izjavu. Naš sagovornik objašnjava da privođenje nema veze sa smrću pevačice Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, koja već tri godine potresa domaću javnost i za koju se tereti Jelenin suprug Zoran.

- Kuma Zorana Marjanovića tereti se za krađu koja se odigrala par dana ranije. Za njom je bila izdata poternica, pa su je inspektori Uprave kriminalističke policije potražili rano ujutru na adresi. Kada je otvorila vrata, rekli su joj da pođe sa njima, što je bez prigovora i učinila. Odveli su je u policijsku stanicu Palilula, gde je dala izjavu. Nakon toga odlučeno je da se zasad pusti na slobodu - kaže izvor Srpskog telegrafa ne želeći da otkriva detalje krađe u koju je umešana Vukomanovićeva dok se ne završi istraga.

Kuma Vera hapšena i prošle godine zbog navodnog falisifikovanja isprave Zorice Marjanović

Ukoliko se sumnje potvrde, kumi Marjanovića preti višegodišnja robija.

RepublikaFoto: Public/Promo
Jelena Marjanović

Poslednja se čula sa Jelenom

Vera Vukomanović saslušana je i u istrazi o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. U oktobru 2017. godine u tužilaštvu je ispričala da se kobnog dana upravo ona poslednja čula sa Jelenom. Vera se smatra jednim od važnih svedoka i zato što ju je Zoran zvao da joj kaže da je Jelena nestala.

- Ona se tereti za krivično delo iz člana 203, za koje Krivični zakon predviđa novčanu kaznu ili zatvor do čak tri godine. Šta će na kraju biti od Vukomanovićeve, zavisi od ishoda istrage koja je u toku - dodaje naš sagovornik.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Zorica Marjanović

Ne izbija iz kuće Marjanovića

Vukomanovićeva je nerazdvojna prijateljica porodice Marjanović. Ona im kupuje hleb, kuva, pegla i praktično živi sa njima jer po ceo dan provodi u njihovoj kući. Tamo je bila i kobnog dana kada je Jelena ubijena i od tada je najveća podrška Marjanovićima. Sve vreme ih je zdušno podržavala, tvrdeći da za ubistvo na nasipu u Borči ni slučajno nije kriv Jelenin suprug Zoran niti bilo ko od članova njegove porodice.

Vera je, inače, već privođena u policiju pre nešto više od godinu dana. Protiv nje je tada podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo navođenja neistinitog sadržaja i falsifikata. U javnosti je procurilo da je otišla u policiju i službenicima se predstavila kao Zoranova majka Zorica Marjanović i da se umesto nje potpisala prilikom vađenja nove lične karte!

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

3 godine zatvora maksimalna kazna koja preti Veri ukoliko se dokaže njena krivica

Vera bez komentara

Srpski telegraf pokušao je juče da dobije komentar i od same Vere povodom informacije da je privođena u policiju, pa smo je pozvali na nama poznat broj. Međutim, poziv je odbijen, ali smo ubrzo dobili poruku da pošaljemo SMS. To smo odmah uradili, ali odgovor do zaključenja ovog izdanja nismo dobili.

Sporan potpis

- Policija je otkrila da je potpis Zorice Marjanović koji se nalazi na njenoj ličnoj karti falsifikat. Ispostavilo se da je ona poslala kumu Veru u policiju kada je imala zakazan termin za vađenje nove lične karte i da se ona tamo potpisala umesto nje - ispričao je tada izvor iz policije.

Dosije
Oktobar 2017. - Vera saslušana kao svedok u slučaju ubistva Jelene Marjanović
Februar 2018. - Vukomanovićeva privedena zbog falsifikovane lične karte Zorice Marjanović
Mart 2019. - Kumu Marjanovića policija odvela u stanicu zbog sumnje da je počinila krađu

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading