Uhapšeni batinaši iz Golupca! Pozvali mladića da izađe ispred vikendice, a onda je usledio horor film

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

23.04.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Golupcu uhapsili su B.S. (39), J.S. (21) i N.M. (21) iz okoline Golupca, i P.P. (37) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda, saopštila je danas PU Požarevac.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto ilustracija

Sumnja se da su oni 20. aprila, oko ponoći, u jednom vikend naselju, fizički napali 24.godišnjeg mladića, kog su prethodno mobilnim telefonom pozvali da izađe iz svoje vikendice.

Njih četvorica se sumnjiče da su potom oštećenog protiv njegove volje odveli do vikendice jednog od osumnjičenih i tukli, kao i da su mu razbili mobilni telefon.

Oštećeni je zadobio više povreda po glavi i telu, a osumnjičeni su ga oko tri sata posle ponoći pustili.

Povređenom mladiću u Domu zdravlja Veliko Gradište konstatovane su teške telesne povrede, a potom je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading