(FOTO) Filmsko spasavanje kod Đetinje: Survao se niz strminu od 150 metara, jauci odjekivali kanjonom, jedva ga izvukli!

Autor: Z. G.

Hronika

12.06.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Trifunović (61) iz Čajetine sleteo je svojim džipom ML mercedes sa Ibarske magistrale u kanjon reke Đetinje. Nesreća se dogodila juče oko 14 časova, odmah iza drugog tunela kod Užica. Izlazeći iz tunela, iz pravca Užica ka Zlatiboru, vozač džipa je iz za sada nepoznatih razloga, produžio pravo, umesto da na blagoj krivini ulevo nastavi putem.

RepublikaFoto: Republika
Mesto nesreće

Na licu mesta je izašlo više vatrogasaca spasilaca.

- Tri spasioca su spustile niz strminu i na oko 150 m našli su džip, a u džipu vozača. Pošto je bio blizu vode odlučeno je da ga spuste niz vodu, a onda čamcem da se preveze na drugu pristupačniju obalu reke. Đetinje, odnosno mesta Velika brana. U spašavanju je učestvovala ekipa Crvenog krsta sa svojim čamcem. Čim su smestili u čamac, prebačen je u kola Hitne pomoći i odvežen u bolnicu. Muškarac je

davao znake života i čulo se samo kako ječi - saznajemo na licu mesta.

Spasioci koji su sišli niz liticu kanjona pretražili su teren u slučaju da je još neko bio u džipu i u toku leta ispao. Na svu sreću nije. Automobil je ostao na litici potpuno smrskan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading