Slagao za bombu da bi izveo stjuardesu na večeru, sada će da večera u zatvoru: Evo i koliko će da robija

Autor: T.M

Hronika

21.07.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran N. (65), koji je u četvrtak lažno prijavio da je podmetnuta bomba u avionu nemačke kompanije "Lufhanze" koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, kobnog dana je hteo da zadrži stjuardesu ovog prevoznika u Srbiji jer mu se svidela!

RepublikaFoto: MUP Srbije
Pripadnici MUP tokom traganja za bombom

Osumnjičenom za izazivanje panike i nerede preti zatvor od tri meseca do tri godine i novčana kazna, a kako se na saslušanju pravdao, hteo je samo da izvede stjuardesu na večeru.

- Osumnjičeni je tog dana na Adi Ciganliji upoznao dve stjuardese "Lufthanze", od kojih je jedna crnkinja i koja mu se posebno svidela, i pozvao ih na večeru. One su ga odbile, međutim, kako je bio uporan, crnkinja mu je rekla da, ako je nađe u hotelu te večeri, otići će sa njim na večeru. Pošto je kobne večeri nije našao, rano ujutru je sa telefona druga pozvao aerodrom i prijavio da je u avionu bomba kako bi stjuardesu zadržao u zemlji - kaže izvor Srpskog telegrafa.

130 putnika i pet članova posade bilo je evakuisano

Podsetimo, zbog ove dojave evakuisano je 130 putnika i pet članova posade. Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Uzbuđuju ga razgovori

U Beogradu je saslušan i R. K. (63), osumnjičen da je polno uznemiravao telefonskim pozivima više od 15 žena, od kojih su polovina maloletnice. On je tokom saslušanja priznao delo, a kako nezvanično saznajemo, on ima izvesnih problema zbog kojih ga uzbuđuje razgovor, a namera mu navodno nije bila da ikog uplaši. Kad bi mu se javio mlađi glas, on bi tražio mamu. Uznemiravao je telefonom, ali i lično na ulici, pa mu se dešavalo da od žena dobije šamar, a ponekad i kišobranom u glavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading