Monstruouzni zločin u Nemačkoj: Srbin iz čista mira gurnuo ženu pod voz

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

22.07.2019

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetosmogodišnji Džekson B. iz čista mira gurnuo je pod voz Nemicu Anju N. (34) u Ferdeu u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija.

RepublikaFoto: youtube.com/RP ONLINE – WIR SIND NRW
Sveće i cveće na mestu gde je ubijena Nemica

Ubica nije poznavao žrtvu i nije poznat motiv ovog gnusnog zločina. Nije bilo svađe, niti bilo nikakvog razloga da je ubije, ali je mlada Nemica u subotu ujutro završila pod vozom, jer je Džeksonu došlo da ubije nekoga.

- Moju ženu su danas ubili. Nepoznati muškarac je gurnuo pod voz, bez razloga - napisao je njen očajni suprug na Fejsbuku, nekoliko sati posle zločina.

Počinilac Džekson B. rođen je u Nemačkoj, ali je poreklom sa Kosova i Metohije. Ubica živi u selu Haminkeln, 20 kilometara od mesta zločina, a mesrežnu ženu je gurnuo na šine neposredno pre nego što je voz ušao na kolosek.

Inače Džekson B. od ranije je poznat poliziji, zbog krađa i nanoženja telesnih povreda. Dva puta je služio zatvorsku kaznu kao zamenu za novčanu kaznu koja mu je izrečena.

 

 

Očevici surovog zločina savladali su Srbina i držali su ga sve dok nije stigla policija.

- Prvostepeni sud u Duizburgu izdao je nalog za hapšenje zbog ubistva, jer počinjeno delo ima karakteristike koje ga kvalifikuju kao podmuklo ubistvo s predumišljajem - navodi policija.

Vlasnik restorana brze hrane u Haminkelnu kaže da iako Džeskon B, živi tek godinu dana u selu, već ga svi znaju, ali nažalost, samo po zlu.

- Ovde nema gotovo nikoga ko već nije doživeo neku neprijatnost od njega - kaže jedan komšija.

Žitelji sela bezbroj puta su pozivali policiju zbog njega, a nekolko ljudi podnelo je krivičnu prijavu zbog nanošenja materijalne štete i telesnih povreda. Prema rečima jednog komšije, Džekson B. je krajem aprila sa starijim bratom nasumice napadao vozače, a kako se saznaje, nigde nije radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading