Svu bagru u zatvor! Uredniku Srpskog telegrafa prete smrću zbog priče o napadu na nedužnu bebu

Autor: Republika

Hronika

23.07.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni i odgovorni urednik portala Krik Stevan Dojčinović reagovao je na današnje gostovanje svog kolege Milana Lađevića koji radi u Srpskom telegrafu, povodom naše jezive priče u kojoj smo otkrili kako Vučićevi protivnici sada udaraju i na bebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Dobro jutro - Sarapa i Dea
Milan Lađević

Dojčinović je u svom tvitu samo pomenuo o čemu je Lađević pričao, ali tu se našao neki manijak koji je našem uredniku zapretio smrću i zbog čega se nadamo da će nadležne institucije odgovarati.

- I ovo govedo pod ilovaču - napisao je taj tviteraš skriven na profilu na kojem nema nikakvih informacija o njemu ili njoj, koji očigledno podržava napade na nedužne žene i decu.

Foto: twitter.com

Podsetimo, kako smo sinoć pisali najnovija meta novinara Krika je šestomesečna beba Una Mali, čiju majku su istraživači Krika spopali nasred ulice i pratili je do ulaza u zgradu pokušavajući da dobiju materijal za priču protiv Vučićevih najbližih saradnika, konkretno brata Siniše Malog, ministra finansija Srbije.

Foto: Srpski telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lea

23.07.2019 18:22

Sram da ih bude! Nista im nije sveto!

Stršljen

23.07.2019 22:18

Samo napred sa istinama gospodo iz telegrafa,i doći će sve na svoje mesto,samo polako,jer ko se vatrom igra s njom se i opeče.