Detalji užasne smrti u Kaluđerici: Porodica ne može da poveruje da je Ljiljana tako umrla! Grabuljom i konopcem je izvukli iz septičke jame!

Autor: kurir.rs

Hronika

21.09.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Cvetković (69) u petak oko 11.30 upala je u septičku jamu i udavila se. Pretpostavlja se da se onesvestila od mirisa amonijaka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Ljiljana Cvetković (69) iz Beograda udavila se u petak pre podne u septičkoj jami u dvorištu porodične kuće u naselju Kaluđerica.

Kako Kurir saznaje, tragedija se dogodila oko 11.30 u Ulici vojnika Srđana Simića, kad je nesrećna žena pošla da očisti jamu. Telo su pola sata kasnije pronašli njen suprug Anđelko (79) i prvi komšija Mašan Vučinić.

- S Anđelkom sam bio na pijaci u to vreme. Po povratku mi je prišao i rekao da Ljiljane nema. "Ne mogu da je nađem", saopštio mi je. Otišao sam iza kuće i krajičkom oka primetio poklopac od njihove septičke jame. Stajao je naslonjen na zid. Prišao sam i ugledao jednu od klompi koje je Ljiljana nosila. Klompa je plutala po vodi... U tom trenutku mi je pao mrak na oči, jer sam znao šta se dogodilo - priseća se zastrašujuće scene komšija Mašan, a potom dodaje:

- Baš kao i ostali meštani Kaluđerice, Ljiljana je uvukla crevo u jamu kako bi "produvala" vodu. Ne znamo šta se dogodilo. Verovatno se onesvestila od jakog mirisa amonijaka i potom upala unutra. Anđelko je bio zgranut, uplašen, uplakan. Nije mogao reč da izusti...

RepublikaFoto: youtube.com/hunta998
Foto: Ilustracija

Kako kaže komšija porodice Cvetković, on i Anđelko su potom izvukli telo starice iz jame.

- Jama je duboka oko dva metra, ali smo na kraju uspeli da izvučemo Ljiljanu pomoću grabulje i konopca - priča komšija Vučinić.

Vesna Cvetković, ćerka tragično nastradale žene, kaže da je smrt njene majke nedostojanstvena.

- Moja majka je klekla pored jame, a onda ju je, verovatno, onesvestio miris koji se iz nje oslobodio. Bila je divna majka i baka, vrhunska domaćica. Deca mog brata, ali i moja deca, ne mogu da pričaju od šoka. Ovo je strašna smrt, a jedina uteha nam je što je bila brza - priča kroz suze Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading