Sestrić tužioca pao zbog droge! Novi skandal trese srpsko pravosuđe

Autor:

Hronika

23.09.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Abdurahmana Ć., sestrića novopazarskog tužioca Edisa Arifovića, zbog sumnje da je dilovao drogu! Ovo nije prvi put da porodica ovog tužioca dospe u žižu javnosti, a početkom godine i sam Arifović je priveden zbog sumnje da je brutalno tukao svoju snaju!

RepublikaFoto: Promo foto
Edis Arifović

- Policija je upala u stan osumnjičenog i zaplenila više vrsta narkotika! Pronađena je 21 tableta i više od dva grama mrvljenog ekstazija, kao i oko 25 grama spida - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Pretpostavlja se da su zaplenjeni narkotici bili namenjeni za dalju prodaju. - Spid je bio upakovan u 30 kesica, koje su najverovatnije bile spremne i namenjene za dalju distribuciju. Sestriću novopazarskog tužioca odmah su stavljene lisice na ruke i priveden je u policijsku stanicu. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana - kaže izvor.

Podsetimo, i sam tužilac Edis Arifović se početkom godine našao u središtu skandala zbog nasilja u porodici. Njega je tada snaja A. C. (24), sa kojom se zabavljao Arifovićev sin, optužila da ju je držao pod ključem u kući, a potom brutalno pretukao.

Policija je uhapsila Abdurahmana Ć., u čijem su stanu pronađeni spid i ekstazi

- Ona je tada ispričala da ju je Arifović tukao rukama po telu i glavi, o čemu su posvedočile i fotografije sa brojnim povredama. Kako je ispričala, ona je duže vreme trpela psihičko i fizičko nasilje od ukućana, a pogotovo od Arifovića i njegovog sina M. A. (21)! Navodno su joj zabranjivali da napušta kuću i oduzeli joj telefon - navodi naš sagovornik.

Ubrzo nakon što je ovaj slučaj iscurio u javnost, novopazarski tužilac se branio da je njegova snaja sve izmislila jer je bila nezadovoljna životom u kući. Ipak, Arifoviću je ubrzo izrečena mera zabrane prilaska i kontaktiranja sa snajom, a ceo slučaj preuzelo je Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu zbog mogućeg sukoba interesa.

Jurio tinejdžere pištoljem

Arifović se u centru skandala našao i pre četiri godina, kada ga je advokat Nemanja Jolović optužio da je tinejdžere koji su se sukobili s njegovim sinom jurio pištoljem.

- Nakon tuče E. R. (16) pozvao je kuću tužioca i Arifovićevoj supruzi rekao da želi da se izmiri s njihovim sinom. Ona je rekla da je to dobra ideja, ali da je on izašao sa ocem. Nakon pola sata dečaci su došli do njihove kuće da se izmire, kada je Arifović naišao autom, naglo zakočio i pojurio prema njima uz pretnju: "Sručiću vam svih 16!", misleći najverovatnije na municiju iz pištolja - rekao je tada advokat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading