Svedok o slučaju robinje iz Obrenovca: Dao sam hiljadarku za se*s s Jelenom, ona mi tražila još 200 za cigare

Autor:

Hronika

12.11.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Nenadu Petroviću (35) i Milevi Martinov (27), bračnom paru, nastavljeno je juče u Višem sudu u Beogradu šokantnim svedočenjem njihovog poznanika koji je potvrdio da su optuženi supružnici podvodili Jelenu V. (23)! Svedok Milovan Maksimović, od kojeg su supružnici pazarili određene namirnice, ispričao je tokom pretresa da je imao seksualne odnose sa Jelenom i to za 1.000 dinara!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena V.

Nije se opirala

- Dolazio sam kod Nenada u kuću jer mi je dugovao novac za sir i jaja. Tom prilikom kada sam došao da naplatim dug Nenad i Mileva su mi rekli da platim 1.000 dinara ako hoću da imam seksualne odnose sa Jelenom. Dao sam im novac - ispričao je svedok.

Kako je naveo, nakon toga su optuženi izašli iz kuće.

- Ja sam tada imao seks sa Jelenom, nakon čega mi je ona tražila da joj dam još 200 dinara kako bi mogla da kupi sebi cigare. Moram da kažem i da se Jelena nije opirala tokom odnosa i da nije bilo protiv njene volje - dodao je Maksimović.

Osim Maksimovića, juče je svedočio i policajac Miroslav Ljubičić, koji je do detalja ispričao u kakvom je užasnom stanju pronađena Jelena V.

 Policajac: Jeleni smo kupili burek, a bila je toliko izgladnela da smo se plašili da joj ne pozli od hrane

- Trinaestog godina radim na slučajevima trgovine ljudima i oštećena je, u pravom smislu, primer ovog krivičnog dela. Tog dana nisam ulazio u kuću optuženih, već sam čekao u kolima. Kada je devojka ušla u automobil, bila je preplašena, iznemogla i izmučena! Samo je ponavljala: "Nemojte me vraćati kod njih" - rekao je policajac.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ovde je žrtva pronađena

Izgladnjivana žrtva

Kako navodi, nikad u životu nije video da neko može da bude toliko izgladneo.

- Na putu ka stanici kupili smo joj burek, a ona je bila toliko loše da smo mislili da će joj pozliti od hrane. Kolege su mi potom rekle da su je zatekle na podu u kući, ležala je na betonu, prekrivena - dodao je policajac.

Podsetimo, za ceo slučaj saznalo se krajem prošle godine, kada je policija, nakon dojave, upala u kuću ovih supružnika u Velikom Polju kod Obrenovcu i zatekla Jelenu V. u očajnom stanju. Nesrećna devojka je na saslušanju ispričala da su je Petrović i Martinova mesecima tukli, vezivali lancem, terali da jede izmet i prosi. Kako je ispričala, Martinova ju je navodno silovala metlom i podvodila muškarcima da se za novac iživljavaju nad njom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kuća strave

Optuženi krivi brata!

Interesantno je da je iskaz svedoka Milovana Maksimovića u totalnoj suprotnosti sa onim što su optuženi izjavili na prethodnom ročištu tokom iznošenja odbrane. Oni su tada oštro demantovali da su ikada mučili i podvodili nesrećnu devojku, te da ceo slučaj pokušava da im napakuje Petrovićev brat Toma, i to zbog navodnog duga od 2.000 dinara!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading