EVO ZBOG ČEGA JE BAGER ISPRED KUĆE NESTALE DANKE: Stigla zvanična informacija iz MUP!

Autor:

Hronika

28.03.2024

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne odustaje se od pretrage najužeg dela terena, dvorišta gde je nestala Danka Ilić.

EVO ZBOG ČEGA JE BAGER ISPRED KUĆE NESTALE DANKE: Stigla zvanična informacija iz MUP!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mini bager danas je dovezen u dvorište kuće gde je nestala devojčica Danka Ilić, a kako je potvrđeno iz MUP-a, neophodan je radi uklanjanja stabala na samom imanju gde se i dalje vrši pretraga.

Ne odustaje se od pretrage najužeg dela terena, dvorišta, zbog čega je neophodno rasčišćavanje, budući da deo policije koji je ostao na terenu još uvek radi istragu u svim pravcima, rečeno je iz MUP-a - prenosi Telegraf.

Bager je stigao oko 11.30 i u dvorištu kuće iz koje je nestala devojčica.

Nakon 27 sati intenzivne pretrage u okolini Banjskog polja kod Bora, policija je odlučila da obustavi terensku pretragu za nestalom Dankom Ilić (2). Međutim, istraga se nastavlja, a fokus se sada pomera ka raščišćavanju terena oko napuštene kuće koja pripada majci nestale devojčice. Ova kuća je puna starih stvari, nameštaja i otpada, pa se nadležni nadaju da će pronaći neki trag koji će ih odvesti do male Danke.

Republika

Foto: Republika, Društvene mreže

Informacije o nestaloj Danki Ilić

Policija ne odustaje od potrage za Dankom Ilić i nastavlja s intenzivnim radom, fokusirajući se na operativni pristup. Utvrđeno je da se devojčica ne nalazi unutar 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka, što je dovelo do promene strategije. Takođe, planirano je ispitivanje ljudi koji su bili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se dobili detalji koji bi mogli biti od koristi u istrazi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nejasno

28.03.2024 14:32

Zašto ih je uopšte dovodila, posle dužeg vremena u takvu kuću i to po lošem vremenu?! Da li je beba uopšte dovedena? Da li postoje čvrsti dokazi za to? Toliko nelogičnosti, a šta li je sa jadnom maleckom...