OTAC PROŠAO POLIGRAFSKO TESTIRANJE! Evo šta se dešava sa majkom male Danke, jedna stvar zbunjuje!

Autor:

Hronika

29.03.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti dan potrage za malom Dankom.

OTAC PROŠAO POLIGRAFSKO TESTIRANJE! Evo šta se dešava sa majkom male Danke, jedna stvar zbunjuje!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Otac dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora, prošao je poligrafsko ispitivanje, javile su Novosti.

Danakina majka Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru, gde je saslušana u vezi sa svim okolnostima nestanka njene ćerke.

Policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne u vezi sa istragom nestanka male Danke Ilić.

Republika

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

Kako Republika saznaje operativnom istragom policija je uočila da je došlo do neolgičnosti zbog toga sto se detalji u izjavi majke ne poklapaju. Oni su ih razdvojili i sa njima obavili najstnije detalje o nestanku male Danke Ilić, kako ne bi došlo do sugestivnog odgovora.

Podsetimo, kako portal Republika saznaje, više od 10 ljudi saslušano je u slučaju nestanka male Danke Ilić (2).

Na poligrafu, među njima bila su i dva muškarca koja su bliska sa majkom Ivanom Ilić. Dankina majka se viđala sa obojicom, razmenjivala brojne poruke, i bila sa njima u skoro pa svakodnevnom kontaktu.

Obojica muškaraca su bila na poligrafu i prošli su poligraf. Utvrđeno je da njih dvojica nemaju veze sa nestankom male Danke, kao ni nikakva saznanja o devojčici.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u naselju Banjsko polje kod Bora, ušla je u četvrti dan. Policija je i tokom noći dežurala kod kuće odakle je devojčica nestala. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sinoć je bio u Boru, kako bi obišao pripadnike MUP koji rade na terenu u potrazi za nestalom devojčicom.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading