JOŠ NIJE PRONAŠAO SESTRU, A VEĆ TRAŽI DEO IMOVINE?! Brat Ane Knežević hoće oko MILION DOLARA - NJEN NESTANAK I DALJE MISTERIJA

Autor:

Hronika

22.04.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsećanja radi, Ana je nestala 2. februara u Madridu, gde se doselila posle razvoda od Srbina Davida Kneževića.

JOŠ NIJE PRONAŠAO SESTRU, A VEĆ TRAŽI DEO IMOVINE?! Brat Ane Knežević hoće oko MILION DOLARA - NJEN NESTANAK I DALJE MISTERIJA

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Za američkom državljankom Anom Knežević, koja je do nedavno bila u braku sa srpskim biznismenom Davidom Kneževićem, traga se puna dva meseca, a zasad nema informacija o tome gde se ona nalazi. Uprkos udruženoj akciji španskih organa i američkog FBI dosad nijedan trag nije ukazao na to šta se Ani dogodilo, a poslednja informacija u ovom slučaju je potez njenog brata Huana Felipea Henaa, koji je zatražio od američkog suda da deo imovine njegove sestra pripadne njemu.

Podsećanja radi, Ana je nestala 2. februara u Madridu, gde se doselila posle razvoda od Srbina Davida Kneževića. Ona je stanovala u jednom od luksuznijih delova glavnog grada Španije, a na dan kada joj se izgubio svaki trag maskirana osoba, sa motociklističkom kacigom na glavi, pojavila se ispred zgrade i obojila sve kamere crnim sprejem.

Republika

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

 

 

I dalje nije jasno šta se Ani dogodilo i kako je nestala, a policije je dosad ispitala veliki broj ljudi kako bi ustanovila šta se dogodilo. Ipak, nijedan trag nije doveo do Ane.

Trenutno se u sudu u okrugu Brovardu, na Floridi, razmatra zahtev koji je podneo Huan Felipe Henao, brat Ane Knežević, a u kojem traži da da on postane upravnik njenog dela imovine kada je reč o braku sa Srbinom. Naime, posle razvoda, deo koji je pripao Amerikanki kolumbijskog porekla procenjuje se na milion dolara, a reč je i o udelu u dve kompanije, za nekretnine i tehnološku, koje je posedovala sa svojim suprugom Davidom.

Trenutno se čeka presuda američkog suda.

Inače, kako su mediji ranije preneli, jedan od izvora blizak porodici otkrio je španskim medijima da je Ana početkom godine postigla dogovor sa Davidom oko podele imovine na jednake delove, ali su rođaci kasnije tvrdili da je Srbin prodavao imovinu i novac zadržao za sebe.

Podsetimo, Ana Knežević preselila se u Madrid decembra prošle godine.

Čudne poruke poslala prijateljici

Njena najbolja prijateljica prijavila je nestanak španskoj policiji kada joj je sa Aninog telefona stiglo nekoliko besmislenih poruka na lošem španskom jeziku.

Ona je, navodno, tvrdila da je upoznala nekog lepog i da ide sa njim u njegovu rezidenciju na periferiji Madrida, te da zbog toga neće biti dostupna nekoliko dana.

Inače, Ana je bila udata za Davida Kneževića iz Beograda, a zajedno su živeli na Floridi. Naime, par je do razvoda živeo u kuću u Majamiju čija je vrednost procenjena na 910.000 dolara, a navodno poseduju ukupno četiri kuće na Floridi – tri na Davidovo i jednu na Anino ime.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

 

 

Optužbe na račun Aninog bivšeg supruga

Prijateljica koja je prijavila nestanak odmah je ispričala da je kontaktirala Davida, ali da je on odbio da pomogne u potrazi. Anina porodica je na račun Srbina, a nakon nestanka, iznele razne optužbe. Neke od njih izneo je upravo brat Ane.

Ipak, njegov advokat je naknadno negirao ove tvrdnje, rekavši da Anin bivši suprug aktivno sarađuje sa nadležnim organima kada je reč o nestanku žene.

Ana Knežević nestala je, podsećanja radi, nakon što je u februaru doputovala u Madrid gde je planirala privremeno da živi nakon burnog razvoda sa Srbinom. Inače je kolumbijskog porekla, a u SAD je živela 18 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading