BOL ZA MEZIMICOM NE PRESTAJE! Potresne reči oca ubijene Ivane sa Zvezdare: ZAMIŠLJAM DA ČUJEM TI GLAS, A ONDA ME STVARNOST NEMILOSRDNO OŠINE, ZAPLAČEM...

Autor:

Hronika

22.04.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica se nalazi u bekstvu.

BOL ZA MEZIMICOM NE PRESTAJE! Potresne reči oca ubijene Ivane sa Zvezdare: ZAMIŠLJAM DA ČUJEM TI GLAS, A ONDA ME STVARNOST NEMILOSRDNO OŠINE, ZAPLAČEM...

Foto: ST/N. PANČIĆ/facebook

Ivana Krivokapić

Ivana Krivokapić, mlada devojka od 26 godina, pronađena je mrtva krajem decembra 2022. godine u svom iznajmljenom stanu na Zvezdari. Njena braća su je pronašla nakon što im se nije javljala na telefon, a obdukcija je pokazala da je Ivana ubijena dva dana pre nego što je pronađena. Ubistvo je šokiralo javnost, a osumnjičeni za ovaj zločin je Jetmir Gočaj, koji i dalje nije priveden pravdi, već se navodno nalazi u bekstvu.

Sećanje oca na mezimicu

Slobodan Krivokapić, otac ubijene Ivane, nedavno je podelio svoje sećanje na svoju mezimicu. Kroz tužne reči, opisao je bol i nedostajanje koje oseća svakodnevno. Očajnički tragovi u kući i tišina koja je zamenila njen glas samo su neki od detalja koji su ostali da podsećaju oca na njegovu voljenu ćerku.

 

 

- Naiđu tako dani i noći puni nedostajanja. Tražiš po kući zaostale tragove, gledam u mesto gde si volela da sediš... Zamišljam da čujem ti glas, a onda me stvarnost nemilosrdno ošine.. Zaplačem, stežem ti jastuk, gledajući u noć, naslovnim glavu i pršapućem "laku noć golubice mila" - napisao je on.



Ubistvo iz strasti

Prema izvorima, obdukcija tela je pokazala da je Ivana ugušena tako što joj je ubica rukom zapušio nos i usta, onemogućavajući joj disanje. Jetmir Gočaj, državljanin Crne Gore, osumnjičen je za ovaj zločin iz strasti. On je bio osoba kojoj je Ivana verovala i koju je pustila u svoj stan kao prijatelja. Njih dvoje su se upoznali kroz zajedničku ljubav prema planinarenju, a nakon saznanja o Ivani, Gočaj je izrazio tugu putem društvenih mreža.

Bekstvo osumnjičenog

Ivanini najmiliji imaju samo reči hvale za nju, dok je prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem ostalo nepoznato njima. Postoje informacije koje ukazuju na to da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu dana. Ovo bekstvo dodatno je produbilo tugu i očajanje Ivanine porodice i prijatelja.

Ovaj tragični događaj ostavlja dubok trag u sećanjima svih koji su poznavali Ivanu Krivokapić, a nedostatak pravde za njen slučaj i dalje budi osećaj nepravde i beznađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading