"PITALA BIH GA DA LI SE KAJE" Teške reči majke Noe Milivojev kidaju dušu!

Autor:

Hronika

24.04.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noina mama je poručila: "Čekaj nas anđele naš".

"PITALA BIH GA DA LI SE KAJE" Teške reči majke Noe Milivojev kidaju dušu!

Foto: facebook, ST/N. PANČIĆ, tiktok

Noa Milivojev (18) iz Kovilja ubijena je u junu prošle godine, a suđenje za ovaj svirepi zločin počelo je pre 5 dana. U sudnici su bili prisutni majka i otac ubijene Noe, a optuženi Ognjen Dabetić (34) je doveden iz pritvora u kojem se nalazi od hapšenja. Porodica preživljava teške trenutke dok čekaju pravdu za svoju voljenu Nou, prenosi Telegraf.

Tim povodom se oglasila Boba Milivojev, Noina mama, koja je kroz suze iznela svoje duboke emocije. 

- Nisam mogla da ga gledam... sve mi se vratilo. Suprug i ja smo bili u sudnici, njemu se nije pojavio advokat i sve je odloženo, a mi samo želimo da se sve što pre završi. Ja nisam dobro zdravstveno, nemam snage. U sudnici sam se tresla, ne mogu više - kaže Boba Milivojev kroz suze.

Na pitanje šta bi rekla optuženom za ubistvo svog deteta, kaže:

"Pitala bih ga - da li se kaje?"

Noina mama je poručila: "Čekaj nas anđele naš".

- Tužni smo i bolni za našim detetom, nama našu dobricu niko neće vratiti. Čekaj nas anđele naš. Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Ovo će razumeti samo onaj ko je izgubio dete. Naše je isečeno na delove. Ne shvatam da ima zlobnika koji brane ubicu manijaka! Pa kako bi se vi osećali, vi koji ste uz njega... Od kada ga nema, u kući je samo tuga ogromna, bio je naš dobrica. Moj jedini prijatelj. Sa mnom je bio najviše u kontaktu i najviše sam ga volela i ako su drugi mislili drugačije - navodi Boba Milivojev.

 

 

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Ognjen Dabetić se tereti da je ubio Nou Milivojev iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti, nakon čega je telo raskomadao i sakrio. Noa je nestala 17. juna prošle godine, a njen nestanak je bio misterija sve do 6. jula kada je pronađeno njeno telo u stanu Ognjena Dabetića. Detalji zločina suzdržani su od javnosti, ali je jasno da je reč o jezivom i okrutnom činu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading