DA LI BI OVO MOGAO DA BUDE KLJUČ ZA REŠENJE SVIREPOG ZLOČINA?! Osumnjičeni za ubistvo DANKE ILIĆ rešio da PROGOVORI: "Na ovih PET lokacija..." ŠOK!

Autor:

Hronika

24.04.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova informacija bi mogla mnogo da pomogne policiji!

DA LI BI OVO MOGAO DA BUDE KLJUČ ZA REŠENJE SVIREPOG ZLOČINA?! Osumnjičeni za ubistvo DANKE ILIĆ rešio da PROGOVORI: "Na ovih PET lokacija..." ŠOK!

Foto: facebook

Pred zaječarskim Višim tužilaštvom danas će, 24. aprila, biti nastavljeno ispitivanje svedoka u slučaju ubistva malene Danke Ilić (2) iz Bora, koja je nestala 26. marta u Banjskom polju, naselju na obodu tog grada.

Za ubistvo dvogodišnje devojčice osumnjičeni su radnici lokalnog JKP "Vodovod" Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50). Dragijević je priznao zločin, dok se Janković i dalje brani ćutanjem. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Dejan Dragijević i Srđan Janković 

Međutim, kako je Republika saznala, Dejan Dragijević izrazio je želju da sarađuje sa policijom, i otkrije mesta na kojima bi telo Danke Ilić moglo biti. 

- Imam pet lokacija na koje mogu da ukažem gde se telo nalazi, gde je Dalibor (koji je preminuo od srčanog udara) mogao da zakopa telo - rekao je Dejan policiji. 

Foto: Facebook

Dalibor Dragijević 

 

SASLUŠANI BROJNI SVEDOCI

Naime, dosad je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru saslušano 14 svedoka, a ispitivanje ostalih se nastavlja danas.

- Još nekoliko svedoka biće ispitano u tužilaštvu 24. aprila. Osumnjičeni nisu ispitivani naknadno u tužilaštvu, ali i to se očekuje nakon saslušanja svih svedoka, psihijatrijskog veštačenja osumnjičenih, kao i drugih veštačenja DNK tragova, telefona, baznih stanica... - rekao je izvor Kurira iz istrage i istakao da su do sada ispitani oni koji su kobnog dana, 26. marta kad je Danka nestala i kada je, kako se sumnja, ubijena, videli osumnjičene ili komunicirali sa njima.

- U ovoj fazi istrage ispitana je prvo Svetlana, majka Dejana Dragijevića, a supruga Radoslava Dragijevića koji je osumnjičen da je pomogao sinu posle zločina, i ona je odbila da odgovara na pitanja tužilaštva. Posle nje, saslušani su i roditelji Danke Ilić, Ivana i Miloš Ilić, dok su osumnjičeni za njeno ubistvo sedeli iza njih, a zatim i njihove kolege iz "Vodovoda" i komšije iz sela Zlot i Luka - objašnjava izvor.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Svetana Dragijević 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Ejmi

25.04.2024 20:27

novinarcici... pisete i pisete... svaki dan i nista ne kazete. Da li vas je sramota struke, ako uopste znate sta je sramota.