PAO DILER U NIŠU: Dilovao više vrsta narkotika, među njima kokain i heroin (FOTO)

Autor:

Hronika

24.04.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

PAO DILER U NIŠU: Dilovao više vrsta narkotika, među njima kokain i heroin (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Policajci u Nišu su uhapsili V. Ž. (39) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičenom je stan koji koristi bio meta pretresa, tokom kojeg je pronađeno više vrsta narkotika.

- Pronađena su četiri paketića sa 97,1 gram materije za koju se sumnja da je heroin, paketić sa 5,3 grama materije za koju se sumnja da je kokain, manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana, 53 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i vagicu za precizno merenje.- saopštila je policija.

 

Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su S. R. (41) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je pretresom strana, drugih prostorija, kao i automobila osumnjičenog pronašla i zaplenila oko 15 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, oko pola kilograma materije za koju se sumnja da je amfetamin, oko 15.000 tableta za koje se sumnja da je ekstazi, oko pet litara amfetaminskog ulja i dve vagice za precizno merenje, navodi se u saopštenju MUP-a. 

S. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading