"VI LI MENE TRAŽITE": Muškarac skočio sa 12 metara visokog mosta, a onda se pojavio kao da se ništa nije desilo!

Autor:

Hronika

24.04.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolaznik koji je video čoveka kako skače odmah je obavestio policiju.

"VI LI MENE TRAŽITE": Muškarac skočio sa 12 metara visokog mosta, a onda se pojavio kao da se ništa nije desilo!

Foto: shutterstock

Muškarac star 45 godina oko 15.10 časova skočio je u Južnu Moravu sa Mramorskog mosta na ulazu u selo Mramor. Iako je pao sa visine od oko 12 metara, neverovatno je prošao bez ozbiljnijih povreda. Hitna pomoć i vatrogasci brzo su reagovali i pružili mu pomoć, izvlačeći ga iz reke i odvozeći u Urgentni centar radi dalje dijagnostike.

- Jedan prolaznik je video čoveka kako je skočio sa mosta pa je odmah pozvao policiju. Čovek koji je skočio je bio u plavim radnim pantalonama na tregere i radnoj bluzi. Srećom je reka nadošla pa se nije povredio jer je skočio sigurno sa više od 12 metara visine. Da je skočio kada je nizak vodostaj, teško da bi preživeo - priča jedan meštanin Mramora.

Čudom izbegnute ozbiljne povrede

Prolaznik koji je video čoveka kako skače odmah je obavestio policiju. Čovek je bio u plavim radnim pantalonama na tregere i radnoj bluzi. Srećom, nadošla reka je verovatno spasila muškarca od težih povreda, kako je skočio u vodu sa značajne visine.

Neočekivani izlazak iz reke

Nakon što su vatrogasci i policija krenuli u potragu za muškarcem, on ih je iznenadio pojavivši se mokar na obali reke, 200 metara niže od mesta gde je skočio. Izgleda da je prošao sa samo dve ogrebotine, iako je skok sa mosta bio iznenadan i dramatičan.

- No, on ih je sve iznenadio kada se iznenada pojavio mokar. Ljudi su krenuli da ga traže a on je došao sa druge strane, nizvodno, sav mokar i rekao: "Vi li mene tražite?" On je ustvari isplivao iz reke 200 metara niže i izašao na obalu sam. Izgleda kao da nema nikakve povrede, priča se da je zadobio samo dve ogrebotine - kaže sagovornik koji se zadesio u blizini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading