AKO GA PREPOZNATE ODMAH JAVITE POLICIJI! Razbojnik upao ljudima u kuću dok su spavali i opelješio ih! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.04.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopov je "operisao" na potezu između Bulevara Patrijarha Pavla i Pere Velimirovića.

AKO GA PREPOZNATE ODMAH JAVITE POLICIJI! Razbojnik upao ljudima u kuću dok su spavali i opelješio ih! (VIDEO)

Foto: Republika

Naizgled bezazleno izgledao je čovek koji je sinoć opelješio stari bračni par. Naime, on je sa rukama u džepovima prvo šetkao ispred kuće na koju se nameračio, usred noći, oko tri sata ujutru. Lopov koji je već dobro poznat jer "operiše" na potezu između Bulevara Patrijarha Pavla i Pere Velimirovića, sinoć je upao starijim ljudima u kući tri sata iza ponoći i to dok su spavali.

Da bi dokopao prvo čega se uhvatio, novčanik sa parama. 

Međutim, ono što mu nije palo na pamet je da kuća ima video nadzor, zahvaljujući kome možemo dobro da vidimo ko je.

Zbog toga, apel je da ko god vidi ovog muškarca javi nadležnim organima, kako bi ovo lice, koje zadaje glavobolju svojim lopovlucima, priveo pravdi.

Kao što se može videti na snimku, koji je došao u posed Republike, ovaj lopov je usred noći prvo neko vreme boravio isrped kuće i ispitivao da li će ga neko videti i čuti, on je naizgled nonšalantno šetao oko kuće, dok nije utvrdio da svi spavaju, a onda upao u nju.

Sve češće se dešavaju ovakvi slučajevi, o jednom sličnom Republika je nedavno pisala.

Podsetimo, jednom razbojniku poput ovog Treći osnovni sud u Beogradu je juče na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Dana 22.04.2024. godine u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, saslušan je D.B. rođen 1999. godine, zbog postojanja osnova sumnje da je dana 20.04.2024.godine izvršio produženo krivično delo Teška krađa iz odredbe člana 204 stav 1 tačka 1 u vezi odredbe člana 61 Krivičnog zakonika.

On je, naime, prvo iz jedne od prodavnica koje se nalaze u sklopu tržnog centra "BN Boss" oduzeo jednu duksericu vrednosti 5.843 RSD, te je upotrebom snage otvorio kutiju za dobrovoljne priloge Crvenog krsta Srbije, koja se takođe nalazila u sklopu tržnog centra BN Boss i iz koje je oduzeo gotov novac, nakon čega je došao do jednog od frizerskih salona u Zemunu, fizičkom snagom razbio metalni deo ulaznih vrata salona, ušao u unutrašnjost istog i oduzeo gotov novac u iznosu od 4.600 RSD, 150 rubalja kao i čokolade,  a u daljem izvršenju krivičnog dela je sprečen od strane ovlašćenih službenih lca PS Zemun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading