OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O OBDUKCIONOM NALAZU BRATA UBICE DANKE ILIĆ: Evo šta traže i zbog čega!

Autor:

Hronika

25.04.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O OBDUKCIONOM NALAZU BRATA UBICE DANKE ILIĆ: Evo šta traže i zbog čega!

Foto: Facebook

Nakon prijema obdukcionog zapisnika Instituta za sudsku medicinu Beograd, Više javno tužilaštvo u Zaječaru je podnelo predlog za supstituciju nadležnosti u postupku povodom smrti sada pokojnog Dalibora Dragijevića.

- Ovo je u skladu sa Metodologijom za istragu u slučajevima zlostavljanja, iz kojih razloga se nije oglašavalo u vezi slučaja - kažu u VJT u Zaječaru.

Podsećanja radi, Dalibor je uhapšen pod sumnjom da je bratu Dejanu pomogao da se otarasi tela Danke Ilić(2). U pritvoru u policiji u Boru umro je nekoliko sati pre saslušanja u tužilaštvu u Zaječaru.

U pritvoru se nalazi i Dejanov i Daliborov otac.

Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

Za zločin su osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević.

PODSETIMO 

Osumnjičeni Srđan Janković i Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana Dragijevića za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju, otkazali su punomoćje svojim advokatima i nadalje će ih braniti branilac po službenoj dužnosti.

Advokat Radomir Munižaba objašnjava da postoji mogućnost da će time što su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić promenili svoje branioce uticati na to da promene strategiju, piše Blic. 

- Angažovanjem novog branioca može doći do promene u odbrani osumnjičenog, odnosno da li će se u nastavku postupka osumnjičeni braniti ćutanjem, da li će iznositi odbranu, a takođe i da li će u nekoj fazi dopuniti svoju odbranu ili je izmeniti - objašnjava Munižaba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading