ODRAĆEMO TE, ISELIĆEMO TE IZ BEOGRADA! Protiv bivšeg fudbalera PODIGNUTA OPTUŽNICA! Uzeo makaze i pretio BJELICI: Ovo su svi detalji incidenta!

Autor:

Hronika

25.04.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se desio početkom februara u igraonici u centru Beograda tokom dečijeg rođendana, a Republika je prva objavila ekskluzivni snimak napada.

ODRAĆEMO TE, ISELIĆEMO TE IZ BEOGRADA! Protiv bivšeg fudbalera PODIGNUTA OPTUŽNICA! Uzeo makaze i pretio BJELICI: Ovo su svi detalji incidenta!

Foto: Starsport

Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu podnelo je danas optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv bivšeg fudbalera Nikole Petkovića (38) zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti.

On je, kako se navodi, krivično delo počinio na štetu košarkaša bivšeg košarkaša Nemanje Bjelice.

- Sudu je predloženo da nakon sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog Petkovića oglasi krivim zbog izvršenja napred navedenog krivičnog dela i da mu izrekne uslovnu osudu na taj način sto će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od 2 godine od dana pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo - navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Podsetimo, incident se desio početkom februara u igraonici u centru Beograda tokom dečijeg rođendana, a Republika je prva objavila ekskluzivni snimak napada.

Prema izveštajima, Bjelica je bio sam za stolom kada mu je Petković prišao, uneo mu se u lice i nešto mu rekao. Prema izjavama svedoka, obratio mu se gnusnim i pretećim rečima: "Ubiću te, usraćemo te, odraćemo te, iselićemo te iz Beograda u Prigrevicu, uzeću ti pare", a potom mu je uputio pretenje dalje "ubiću te, sad ću da te izbodem p*čko jedna", držeći makaze u rukama koje je uperio ka Bjelici .

U tom momentu košarkaš Nemanja Bjelica se odvojio i seo za šank. To Petkoviću nije bilo dovoljno tako da je nastavio sa svojim pretnjama. On se vratio, držeći makaze u rukama, i stao pored Bjelice, upućujući gnusne i preteće reči, prema svedocima prisutnim u igraonici.

Ceo incident snimile su sigurnosne kamere u igraonici, a košarkaš je sve prijavio policiji i tada je ispričao da je sedeo za stolom kada mu je prišao osumnjičeni.

Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti jer se Bjelica navodno našao na meti napada od strane bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Nikole Petkovića. Sumnja se da je motiv ovog napada ljubavni trougao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading