OVAKO JE IZGLEDAO SUSRET MAJKE SA SINOM MONSTRUMOM, UBICOM DANKE ILIĆ: Otkrila do sada nepoznate detalje! MUŽ NA RASTANKU PLAKAO, A UBICA....

Autor:

Hronika

25.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Dragijević i dalje ne prihvata da joj je sin ubica.

OVAKO JE IZGLEDAO SUSRET MAJKE SA SINOM MONSTRUMOM, UBICOM DANKE ILIĆ: Otkrila do sada nepoznate detalje! MUŽ NA RASTANKU PLAKAO, A UBICA....

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Rekla samda sam ja Svetlana Dragijević od oca Milana. Rekla sam "Neću da svedočim, jer ništa ne znam". Imala sam kod seb flašicu vode, koju sam uzela u ruke  i popila vodu. Tužilac me je pitala. "Tebi nešto nije dobro". Rekoh joj "Ne, nije mi dobro". Pitala me je koje lekove pijem - prepričava ekskluzivno za Republiku  majka Dejana Dragijevića, ubice male Danke Ilić, svoje  saslušanje na kojem se srela sa sinom i suprugom . 

Svetlana Dragijević kaže kroz kuknjavu i plač da je tužiocu ispričala da uzima mnogo lekova kao redovnu terapiju. Na izlasku iz tužilaštva joj je zapištao štap jer je prolazila pored detektora metala, ali kaže nije imala problema zbog toga iako joj je smetalo što su je pretresli na ulasku. 

-Imala sam samo doručak u torbi pored dokumenata, da mi se ne sloši tamo - rekla je. 

Negira da je zagrlila supruga u tužilaštvu kako su mediji preneli kao nezvanična saznanja. 

- Rekli su da sam se zagrlila sa mojim mužem, ali to nije tačno, a nije ni moguće jer je policija pored njega. Pogledala sam ka njima pri izlasku. Dejan je bio spuštenog pogleda, a muž je počeo da plače. Strašno me zaboleo izraz lica sina, kao i suze supruga - prepričala je Svetlana Dragojević i kaže da je tamo videla i drugog osumnjičenog za ubistvo devojčice Srđana Jankovića.. 

Svetlaino poašanje, inače, javost masovno  osuđuje, prevashodno što tvrdi da joj sin nije ubica, kao i to što je odbila da svedoči u istrazi zločina, odnosno iskoristila pravo koje ima po zakonu.

Inače, Dejan Dragijević je priznao da su on i njegov kolega iz Vodovoda Srđan Janković, 26. marta, najpre udarili devojčicu mrtvi pijani automobilom, kad je izašla iz videokruga majke. Posle su ošamućeno dete ubacili u gepek, a kada se Danka osvestila i počela da plače, Dragijević ju je udavio. Leš devojčice su potom bacili na deponiju u selu. Međutim, dva dana kasnije, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u pritvoru, i oca, telo negde prebacio i neće niko od njih da kaže gde. Za lešom deteta se još traga.

Republika je inače prvi medij koji je uspeo da uđe u kuću i ratgovara sa Svetlanom Dragijević. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading