BILI SMO BEZBRIŽNA PORODICA! Vladimir Kecmanović pokušao da odbrani sina MONSTRUMA: Nisam znao šta se dešava u Kostinoj glavi!

Autor:

Hronika

26.04.2024

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde stojim zbog ćerke koja je žrtva svog brata, rekao je Vladimir.

BILI SMO BEZBRIŽNA PORODICA! Vladimir Kecmanović pokušao da odbrani sina MONSTRUMA: Nisam znao šta se dešava u Kostinoj glavi!

Foto: Facebook

Vladimir Kecmanović, otac dečaka-ubice Koste Kecmanovića, na svakom suđenju pokušava da istakne kolika je njegova bol zbog svega što je njegov sin učinio, kao i da bi on uradio sve da spreči stravičan zločin da je znao šta se dešava u glavi njegovog naslednika.

Na poslednjem suđenju u Palati pravde kom su prisustvovali članovi porodice Aćimović, Čikić, Vlahović, Negić, Anđelković, Kobiljski, po čijoj tužbi se sudi Vladimiru i Miljani Kecmanović, Vladimir Kecmanović je istakao da je od 3. maja kada je Kosta izvršio krvavi pir, mrtav čovek, te da sve što radi radi zbog svoje ćerke.

- Ovde stojim zbog ćerke koja je žrtva svog brata. Ništa nije ukazivalo da će se užas desiti. Kosta je bio u kontaktu sa mnogo ljudi i išao na mnogo aktivnosti i niko nije primetio bilo kakva odstupanja u njegovom ponašanju - počeo je Vladimir Kecmanović i dodao:

- U ovom trenutku bi bilo neumesno prema žrtvama da govorim kakvo je dete bio Kosta i koliko smo bili brižna porodica. Da sam znao šta se dešava u Kostinoj glavi i da mi je neko rekao da postoji bilo kakav problem, učinio bih sve da ne dođe do masakra.

U nastavku, Vladimir je i izjavio saučešće porodicama stradalih.

- Izjavljujem neizmerno i duboko saučešće porodicama ubijenih. Moj bol i tuga su neutešni.

Podsetimo, pored Miljane i Vladimira Kecmanovića, tužba obuhvata i njihovog sina maloletnika koji je počinio masakr. Takođe, pred ovim sudom vodi se i krivični postupak protiv oca i majke dečaka, kao i vlasnika i instruktora streljačkog kluba u kojem je navodno učio da puca, dok je maloletnik krivično neodgovoran jer u trenutku masakra nije navršio 14 godina. Sud je prihvatio predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i zatvorio suđenje za javnost.

Protiv Kecmanovića se vodi tri parnična postupka, dok je ukupno podneto pet tužbi, koje su podneli maloletnici i nastavnica istorije koji su teško ranjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dr

27.04.2024 14:09

Hteo covek dakaze "bili smo BEZOBZIRNA I BAHATA" porodica. Zbunio se.