U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI POVREĐENO DETE (12)! Hitno prevezen u Tiršovu, poznato i stanje!

Autor:

Hronika

26.04.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni dečak koji je bio uključen u saobraćajnu nezgodu ima samo 12 godina.

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI POVREĐENO DETE (12)! Hitno prevezen u Tiršovu, poznato i stanje!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

U Beogradu, na uglu ulica Vojislava Ilića i Mokroluške, došlo je do saobraćajne nezgode koja je rezultirala povređivanjem dvanaestogodišnjeg dečaka. Hitna pomoć je reagovala brzo i povređenog dečaka prevezla u Tiršovu bolnicu, gde je utvrđeno da je zadobio lakše telesne povrede.

Povređeni dečak ima 12 godina

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni dečak koji je bio uključen u saobraćajnu nezgodu ima samo 12 godina. Ova vest je posebno uznemirila javnost, jer su deca ranjiva kategorija u saobraćaju, te je neophodno posebno obratiti pažnju na njihovu bezbednost, prenosi Telegraf.

Hitna pomoć reagovala brzo

Hitna pomoć je stigla na lice mesta ubrzo nakon saobraćajne nezgode, pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenom dečaku i transportovala ga u Tiršovu bolnicu. Brza reakcija Hitne pomoći je od ključnog značaja u situacijama ovakve vrste, a njeni medicinski radnici su još jednom pokazali posvećenost i stručnost u pružanju pomoći povređenima.

Ova nezgoda nas podseća na važnost obezbeđenja bezbednosti dece u saobraćaju. Roditelji, staratelji i svi učesnici u saobraćaju treba da budu svesni potrebe za posebnom pažnjom prilikom vožnje, kako bi se smanjio rizik od saobraćajnih nezgoda u kojima su deca povređena.

Saobraćajne nezgode poput ove nas podsećaju da bezbednost dece u saobraćaju treba da bude prioritet svih učesnika u saobraćaju. Nadamo se brzom oporavku povređenog dečaka i apelujemo na sve vozače da budu posebno pažljivi prilikom vožnje, naročito u blizini škola i mesta gde se okuplja veći broj dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading