EVO KAKO IZGLEDA KUĆA UROŠA BLAŽIĆA GODINU DANA NAKON MASAKRA: Ovde je živeo masovni ubica iz Dubone pre nego što je napravio krvavi pir! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.04.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika.rs nalazi se u selima Dubona i Malo Orašje.

EVO KAKO IZGLEDA KUĆA UROŠA BLAŽIĆA GODINU DANA NAKON MASAKRA: Ovde je živeo masovni ubica iz Dubone pre nego što je napravio krvavi pir! (FOTO)

Foto: Republika

Nakon skoro godinu dana koliko je prošlo od jezivog masovnog ubistva koje je počinio Uroš Blažić, pripadnici MUP i dalje se nalaze ispred kuće masovnog ubice. Ekipa portala Republika je u selu Dubona, a kako saznajemo od meštana, majka ubice slabo dolazi kući.

- Ne znamo gde je Biljana, trenutno se u kući niko ne nalazi. Ja je dugo nisam video, komšinica mi kaže da povremeno svrati, ali ne boravi tu. Moguće je da se plaši da joj neko nešto ne uradi, pa je našla drugo mesto, utočište - navodi komšija za Republiku.

Da podsetimo, u masakru Uroša Blažića prošlog 4. maja, oko 11 sati uveče, ubijeno je devetoro mladih iz Dubone i Malog Orašja i 12 ranjeno. Oko desetoro njih je pukom srećom izbeglo smrtonosne hice iz Blažićevog oružja.

On je hicima iz "kalašnjikova" ubio Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15) i Aleksandra Milovanovića (17). Potom se odvezao u selo Dubona i kod škole ubio Milana Panića (21), mladog policajca, njegovu sestru Kristinu (19) i druga Dalibora Todorovića (25). 

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća Uroša blažića nakon masakra

 

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da je Uroš Blažić bio potpuno uračunljiv u momentu izvšrenja zločina.

Pretresom objekata u vlasništvu njegove porodice pronađen je čitav arsenal oružja.

Urošu Blažić se na teret stavlja teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading