"GLAVA JOJ JE BILA OBLIVENA KRVLJU, A OČI OTVORENE": Mira pronašla komšinicino beživotno telo, ovo su jezivi detalji HORORA U SRPSKOJ CRNJI!

Autor:

Hronika

02.05.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je neko bacio telefon ili je njoj ispao, to ne mogu da tvrdim, kaže komšinica.

"GLAVA JOJ JE BILA OBLIVENA KRVLJU, A OČI OTVORENE": Mira pronašla komšinicino beživotno telo, ovo su jezivi detalji HORORA U SRPSKOJ CRNJI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto zločina

U sredu, 1. maja, u mirnom selu Srpska Crnja dogodila se tragična smrt Stojanke T., 74-godišnje penzionerke koja je živela sama. Njeno telo je pronađeno u njenoj kući od strane prijateljice Mire, koja je primetila da se Stojanka dva dana nije javljala na telefon. Kada je ušla u kuću, zatekla je strašan prizor: Stojanka leži na leđima iza fotelje, sa krvavom glavom i otvorenim očima. Ova tužna vest je uzdrmala celo selo i izazvala veliku tugu kod Stojankinih prijatelja i komšija.

- Najpre sam u utorak otišla do njene kuće. Bila je otključana. Vikala sam je, nije se odazivala. Od nje nije bilo ni traga ni glasa. Već tada sam naslutila da nešto nije u redu. Stojanka se uvek zaključavala - priča Mira i teškom mukom opisuje ono što je, dan kasnije, zatekla u Partizanskoj ulici:

- Prethodno sam pozvala Stojankinu sestru koja živi u Beogradu i prenela joj svoja saznanja. Dozvolila mi je da uđem u Stojankinu kuću i proverim šta se dešava. Čim sam ušla unutra i pažljivije pogledala u pravcu sobe, zatekla sam strašan prizor. Stojanka je u odeći ležala na leđima iza fotelje. Glava joj je bila oblivena krvlju, a oči širom otvorene. Usta su takođe bila otvorena. Telefon je bio na fotelji, pa je zato i veza bila u prekidu. Da li je neko bacio telefon ili je njoj ispao, to ne mogu da tvrdim. Stojanka je patila od visokog krvnog pritiska i bila slaba na nogama. Inače je bila krupna žena - kaže Mira.

Reakcija komšija i policije

Nakon pronalaska Stojankinog tela, u Partizanskoj ulici gde se nalazila njena kuća, bilo je prisutno dosta policije koja je sprovela istragu. Komšije su bile uznemirene ovim događajem, a policija je sprovela ispitivanja i pretrage kako bi rasvetlila ovu tragediju. Telo je poslato na obdukciju, a rezultati će pokazati kako je nastupila smrt Stojanke T.

Stojanka je bila voljena i poštovana u selu, a njena smrt je ostavila veliku prazninu među njenim prijateljima, komšijama i porodicom. Njena prijateljica Mira je istakla da je Stojanka volela da priča i da se šali, te da je bila draga i pružala je podršku svojoj okolini. Ova tragedija je ostavila veliki utisak na sve koji su poznavali Stojanku i izazvala je veliku tugu u selu Srpska Crnja.

Znam šta je samoća jer i ja živim sama. Stojanka je volela puno da priča, da se šali. Bila je pružene ruke. Jako sam uznemirana. Iz tog razloga ne želim da se fotografišem. Velika je ovo tuga za njenu decu, sina i ćerku koji ne žive u Srpskoj Crnji, ali i za Stojankinu sestru. I meni je srce slomljeno. Stojanka je bila voljena i poštovana u selu. Mnogo mi je žao što je više nema - poručila je Mira. U Partizanskoj ulici vrvelo od policije.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading