OTAC DANKE ILIĆ JAKE REČI POSVETIO ĆERKI: ''Oprosti monstrumima, a BOG će da im sudi"

Autor:

Hronika

06.05.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su osumnjičeni uhapšeni, telo male Danke još uvek nije pronađeno.

OTAC DANKE ILIĆ JAKE REČI POSVETIO ĆERKI: ''Oprosti monstrumima, a BOG će da im sudi"

Foto: Društvene mreže

Današnji dan, Đurđevdan, inače bi bio poseban za malu Danku Ilić, koja bi danas slavila svoj drugi rođendan. Međutim, umesto radosti i slavlja, ovaj dan je obavijen tugom i sećanjem na devojčicu čiji je nestanak izazvao šok i nevericu širom Srbije. Nakon nestanka male Danke, njen otac se emotivno obratio na društvenoj mreži Fejsbuk, izražavajući duboku tugu i bes zbog gubitka svoje mezimice.

- Najmilija naša malena, danas smo trebali da duvamo svećicu za tvoj drugi rođendan ljubavi NAŠA. To nam ne dadoše neki zli monstrumi ti im oprosti a BOG je veliki i on će da im sudi!!! VOLE TE NAJVIŠE TVOJ BATA MAMA I TATA! - napisao je Miloš na Fejsbuku.

Policija je nakon intenzivne 10-dnevne potrage uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Zlota i Luke pod sumnjom da su umešani u nestanak male Danke. Prema navodima, postoji sumnja da su osumnjičeni udarili devojčicu automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Ovaj slučaj je duboko potresao javnost, a detaljne provere tragova i informacija bile su od ključnog značaja za hapšenje osumnjičenih.


Iako su osumnjičeni uhapšeni, telo male Danke još uvek nije pronađeno. Ova činjenica dodatno produbljuje tugu i bol porodice, ali i javnosti koja se nadala da će nestanak male Danke imati srećan završetak. Tragovi i dalje vode ka deponiji, a nadležne službe nastavljaju intenzivnu potragu kako bi pronašle telo male Danke i pružile porodici makar delić mira u ovim teškim trenucima.

Nestanak male Danke Ilić ostaje jedan od najpotresnijih događaja koji je zavio Srbiju u tugu i šok. Ova tragična priča ostavlja dubok trag u srcima svih koji su pratili slučaj i pruža podstrek nadležnima da nastave sa naporima u potrazi za istinom i pravdom. Neka mala Danka počiva u miru, a njena porodica pronađe snagu da prevaziđe ovu neizmernu bol.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading