"NAJO, DANAS JE TVOJ ROĐENDAN"! Potresna objava čoveka kome je Vuk Borilović na Cetinju pobio celu porodicu: "Fališ, Najo, svaki dan, sat, minut..." (FOTO)

Autor:

Hronika

17.05.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči kidaju dušu!

"NAJO, DANAS JE TVOJ ROĐENDAN"! Potresna objava čoveka kome je Vuk Borilović na Cetinju pobio celu porodicu: "Fališ, Najo, svaki dan, sat, minut..." (FOTO)

Foto: facebook, Tanjug

Tragedija koja je potresla Cetinje i čitavu Crnu Goru desila se 12. avgusta 2022. godine kada je Vuk Borilović (34) izvršio masovno ubistvo u kome je ubio majku sa dvoje dece, a onda redom pucao na prolaznike.

U svom krvavom piru, Borilović je oduzeo život Nataši Martinović, kao i njenim sinovima Mašanu (11) i Marku (8). Pored Nataše, ubio je još sedam osoba i ranio pet. Miloš Martinović, suprug i otac ubijene dece, dve godine se već bori sa neizmernom tugom i boli.

- Najo, danas je tvoj rodjendan... Bio bi... Danas bismo svi skupa pokušali da ti ulepšamo dan i pokažemo koliko nam značiš. Ali danas... ti nisi kraj mene, danas nema tvog osmeha, tvog zagrljaja. Danas ću otići na groblje, jer su mi ostala samo sećanja, uspomene ma sve dane i godine provede sa tobom. Fališ, Najo, fališ svaki dan, svaki sat, svaki minut... Fališ danas kada je tvoj rođendan - napisao je Miloš na Fejsbuku.

 

 

Podsećanja radi, Miloš Martinović je u trenutku masakra, bio na putu, a poslao je kuma da pomogne porodici, nakon što se njegova supruga požalila da ih Vuk Borilović maltretira.

Vuka Borilovića, koji je odbio da se preda nakon što je policija došla i otvorio vatru na njih, likvidirala policija, mada se s početka nagađalo da ga je upucao Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović.

Kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u cetinjskom naselju Medovina gde je i počeo krvavi pir, srušena je uoči Nove godine 31. decembra u večernjim satima, po nalogu nadležne inspekcije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading