VATROGASCI SEKLI AUTOBUS KAKO BI DOŠLI DO TELA VOZAČA: Nesrećni čovek nastradao na licu mesta, vozač kamiona lakše povređen (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupno je bilo 21 povređeno lice, navodi načelnik Hitne službe iz Obrenovca.

VATROGASCI SEKLI AUTOBUS KAKO BI DOŠLI DO TELA VOZAČA: Nesrećni čovek nastradao na licu mesta, vozač kamiona lakše povređen (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, RINA

Kako javlja reporter Republike iz Obrenovca, vozač kamiona, koji je naleteo vozilom na autobus u kom je nastradao penzionisani policajac koji se nalazio za volanom autobusa, lakše je povređen.

Kako nezvanično saznaje Republika, vatrogasci i lekari Hitne pomoći, jedva su došli do tela vozača autobusa koji je nastradao u jezivoj saobraćajki na valjevskom putu u Obrenovcu. Morali su da seku autobus i rastavljaju delove, a njegovo telo bilo je potpuno unakaženo, saznaje Republika nezvanično.

U stravičnoj nesreći u Obrenovcu, u kojoj je nastradao Momčilo R. bilo je 21 povređeno lice, na sreću, među putnicima nije bilo dece, već dvoje tinejdžera.

Načelnik hitne službe dr Radoslav Milošević specijalista urgentne medicine, za Republiku kaže kako su povređeni zbrinuti brzo po svim standardima urgentne medicine:

- Izašle su dve ekipe na licu mesta, pošto se radilo o saobraćajki autobusa i kamiona predpostavili smo da ima više povređenih. Nažalost, jedno lice je poginulo na licu mesta, ostale povređene smo evakuisali prema Domu zdravlja u Obrenovcu. S tim što smo pored prve dve ekipe uputili još dve, jer je bilo 21 ukupno povređeno lice, tako da ih je trebalo prevesti. Tu smo ih zbrinuli po svim standardima urgentne medicine i nakon trijaže uputili smo ih u KBC "Bežanijska kosa" tamo lakše povređene, a teže povređene u Urgentni centar, a četiri lica smo vratili kući. 

Doktor Milošević je rekao i da je vozač kamiona lakše povređen:

- Vozač kamiona nema vidljive teške telesne povrede, lakše je povređen.

Podsetimo, nesreća se dogodila jutros oko 10,10 časova nadomak Stublina u Obrenovcu, Ulica braće Joksića bb, u blizini nadvožnjaka, kada je došlo do sudara autobusa kojim je upravljao Momčilo R. i teretnog vozila kojim je upravljao Milan J.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading