NUDILI BRZU I LAKU ZARADU: Uhapšena dvojica osumnjičenih za lažno predstavljanje i uzimanje mita

Autor:

Hronika

21.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obećavali posao

NUDILI BRZU I LAKU ZARADU: Uhapšena dvojica osumnjičenih za lažno predstavljanje i uzimanje mita

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Policajci u Kragujevcu su intenzivnim operativnim radom identifikovali i pronašli muškarca (39) iz Leskovca i muškarca (37) iz Kragujevca, osumnjičene za krivično delo prevara. Osumnjičeni 39-godišnjak je lažno se predstavio tridesetosmogodišnjoj Kragujevčanki i doveo je u zabludu, obećavajući joj zaposlenje u zdravstvenoj ustanovi u zamenu za novac. Na sličan način, osumnjičeni su uzeli novac od četrdesetčetvorogodišnje žene iz Kragujevca, obećavajući joj zaposlenje u jednoj firmi u Kragujevcu.

Poziv građanima da se jave

Pozivamo građane koji su oštećeni na ovaj ili sličan način da se jave u Policijsku upravu u Kragujevcu kako bi pružili dodatne informacije o ovim ili sličnim slučajevima.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, protiv osumnjičenih biće podnete krivične prijave u redovnom postupku, a istraga će biti nastavljena kako bi se utvrdile sve okolnosti ovih slučajeva, preneo je Pink.

Prevara za kola

Dana 21.05.2024. godine, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je uhapšenog D.I. (rođenog 1981. godine) zbog krivičnog dela Prevara iz člana 208. Krivičnog zakonika. 

Okrivljeni je osumnjičen da je, sredinom aprila meseca 2024. godine, izvršio krivično delo na način što je prevario oštećenu osobu, kojoj je dao svoj automobil na popravku, a potom ga prodao bez njenog znanja i saglasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading