KOJI MOTIV SU IMALI KECMANOVIĆI KAD IM JE BILO NAJBITNIJE DA IM DVANAESTOGODIŠNJI SIN VRHUNSKI PUCA? Ovo pitanje muči advokate, Miljana i Vladimir KRIJU veliku TAJNU?

Autor:

Hronika

27.06.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci šokirani preciznošću!

KOJI MOTIV SU IMALI KECMANOVIĆI KAD IM JE BILO NAJBITNIJE  DA IM DVANAESTOGODIŠNJI SIN VRHUNSKI PUCA? Ovo pitanje muči advokate, Miljana i Vladimir KRIJU veliku TAJNU?

Foto: Printscreen, Privatna arhiva, Republika, Shutterstock

Trećeg maja prošle godine 10 porodica zavijeno u crno kada je tada trinaestogodišnji Kosta Kecmanović ubio 9 svojih vršnjaka i pripadfnika obezbeđenja škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Do sada je doneta jedna presuda u ovom slučaju, i to vlasniku streljane u kome je Vladimir Kecmanović, sa instruktorom, obučavao mladog Kostu da puca.

Kosta Kecmanović je do te mere bio precizan kada je pucao u decu da su i stručnjaci ostali nemi nakon najveće tragedije u modernoj srpskoj istoriji.

Advokat Radiša Roskić gostujući jutros na TV Pink tim povodom je postvio i logično pitanje - zašto su Kostini roditelji toliko insistirali da maloletno dete uči da puca.

- Vraćamo se na suštinsko pitanje, koji je motiv da roditelji svoje dvanaestogodišnje dete do te mere savršeno obuče u rukovanju vatrenim oružjem. Mali Kosta je, složićete, pokazao vrhunsko poznavanje oružja i poznavanja situacije. Njegovo svako zrno pogodilo je ono što je gađao - kazao je jutros Roskić.

Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

27.06.2024 19:37

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu na Sudu proglašavala DNK rezultate veštaćenja neupotrebljivim u korist raznoraznih bandi.. Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu hapšen u Sablji zbog Zemunskog klana.... Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu hvalio se da mu sin ko Legija puca.. Ko zna šta još... Zbog njih dece nam nema zauvek i čika Dragana. Oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje ili u Ukrajinu.

Odgovori 21 11
Kosta

27.06.2024 20:31

@Tanja - @tanja,crem de la crem Srbije, gde ste bili i spavali do 3. Maja, a ima ih još za izvoz!

Odgovori 3 13