PROŠLO VIŠE OD TRI MESECA OD NESTANKA MALE DANKE ILIĆ: Borani i dalje u šoku, razvijaju nove teorije zavere, sve o njoj je i dalje potpuna MISTERIJA! (ANKETA)

Autor:

Hronika

28.06.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bože, gde li je to dete, pitaju se zabrinuti meštani Bora.

PROŠLO VIŠE OD TRI MESECA OD NESTANKA MALE DANKE ILIĆ: Borani i dalje u šoku, razvijaju nove teorije zavere, sve o njoj je i dalje potpuna MISTERIJA! (ANKETA)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Društvene mreže

Tri meseca od nastanka male Danke Ilić devojčice koja nije imala pune dve godine, Borani i dalje kao i prvog dana razbijaju glavu razmišljanjima o njoj, i potpuno su zbunjeni. Ekipa Republike i Srpskog telegrafa anketirala je građane.

- Bože, gde li je to dete?! Svakog dana mislim o tome - rekla nam  je jedna mlada žena sa čijim sinom u vrtić ide Dankin brat. Nije želela da je imenujemo.

Bivši padobranac Desimir je zastao i glasno rekao da je za njega prava enigma Dankin nestanak i da je optužba radnika vodovoda za ubistvo devojčice potpuno neutemeljena.

- Šta se desilo sa Dankom za mene i ljude oko mene je velika i apsolutna enigma. Uhapšena su dvojica radnika vodovoda, a i dalje nema dokaza da su to uradili. Direktor vodovoda je dao otkaz i sklonio se, a zašto je to uradio stvara još veću misteriju. Nikome ništa tu nije jasno - rekao je Desimir.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Sve je enigma, navodi Desimir

Njegov stariji sugradjanin Vita, penzionisani radnik RTV Bor kaže da ne veruje da su Dragijević i Janković ubili dete kako je saopšteno već da je vlaška magija iza čitavog slučaja.

- Fenomen ovog kraja je po meni je uzrok nestanka devojčice. Tu nismo uopšte na tragu istini. Dete je žrtva vlaške magije, a koje tu i šta uradio je pitanje za policiju koja po mom mišljenju nije dobro uradila svoj posao. Mnogi ljudi iz Brestovca gde je porodična kuća majke nestale devojčice imaju teorije kako je došlo do nestanka i po jednoj od njih je devojčica nestala visprenošću bugarske mafije. Navodno je živa i zdrava - rekao je Vita.

Foto: ST/Tamara Pavišić

I dalje postoji sumnja u dosadašnja saznanja, tvrdi Vita

Gospodja Miladinka je pred nas stala raširenih očiju i rukama pokušavala da predstavi svoje čudjenje u vezi sa istragom nestanka deteta koja sve gradjane Bora u okoline interesuje sve vreme. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Miladinka

- Na televiziji smo čuli posle nedelju dana odkad je dete nestalo da je istina otkrivena, ali do danas je ne znamo. Ti koji su tada to saopštili moraju da izadju pred ljude i kažu šta se desilo do danas - poručila je zbunjeno žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading