UBICA GA OVERIO, PA LEŠ PREKRIO SENOM: Ovako je u Rakovici likvidiran Crnogorac zbog droge!

Autor:

Hronika

06.07.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je motiv za ubistvo verovatno povezan sa neraščišćenim računima u vezi sa dilovanjem droge

UBICA GA OVERIO, PA LEŠ PREKRIO SENOM: Ovako je u Rakovici likvidiran Crnogorac zbog droge!

Foto: Printscreen/Youtube

Apelacioni sud u Beogradu doneo je odluku da ukine prvostepenu presudu kojom je Miloš Životić osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva Radovana Pajovića. Sud smatra da postoji "odsustvo razloga o bitnim činjenicama zbog čega njena pravilnost i zakonitost nije mogla biti ispitana." Odlukom Apelacionog suda naređeno je novo suđenje.

Detalji zločina i motivi

Prema optužnici, Životić je 11. jula 2019. nosio prepravljeni startni pištolj kojim je ubio Pajovića. Dvojica muškaraca su se posvađala tokom vožnje automobilom koji je bio na popravci, nakon čega je Životić nasilno reagovao udarajući žrtvu pištoljem po glavi i licu pre nego što je ispalio sedam hitaca.

Sumnja se da je motiv za ubistvo verovatno povezan sa neraščišćenim računima u vezi sa dilovanjem droge, s obzirom na to da je Pajović bio poznat kao diler. Životić je, s druge strane, bio deo kriminalne grupe koja se bavila krađom i preprodajom automobila pre nego što se, prema navodima, preorijentisao na dilovanje droge.

Novo suđenje i odluka Apelacionog suda

Odluka Apelacionog suda da naloži novo suđenje sugerše da postoje nedoumice u vezi sa pravilnošću i zakonitošću prvobitne presude. Očekuje se da će novo suđenje detaljno razmotriti sve činjenice ovog slučaja pre donošenja konačne odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading