"JA SAM JE TRAŽILA, DECA MI SE RAZDIRU OD TUGE" Porodica Danke Ilić nema od bola, SVI SE NADAJU OVOM ISHODU!

Autor:

Hronika

17.08.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Danke Ilić još uvek nije pronađeno!

"JA SAM JE TRAŽILA, DECA MI SE RAZDIRU OD TUGE" Porodica Danke Ilić nema od bola, SVI SE NADAJU OVOM ISHODU!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Danka Ilić, devojčica koja je nestala 26. marta u Banjskom polju, još uvek nije pronađena, par dana nakon njenog nestanka su uhapšeni radnici Vodovoda u Boru Dejan Dragijević i Srđan Janković pod sumnjom da su je ubili, međutim telo nije pronađeno.

Dankina porodica je od marta nema od bola i tuge. Ostalo im je samo da se prisećaju devojčice i da se nadaju da će se možda pronaći. O ovome je neposredno nakon nestanka govorila i Dankina baka, odnosno majka Ivane Ilić.

Ona je tada za Republiku podelila svoju bol i tugu, kao i zabrinutost za Ivanu i Miloša.

- Deca mi se razdiru od tuge. Ivana treba da bude zdrava i da se ne sekira - rekla je Tatjana, baka surovo ubijene dvogodišje Danke Ilić, dok joj suze naviru.

Foto: facebook

Ivana, majka Danke Ilić

Baka kaze da je od trenutka kada je devojčica nestala iz dvorišta u Banjskom polju gajila nadu da je će da se pronađe živu. I sama je učestvovala u potrazi.

- Nadamo se da ćemo je naći živu, i sama sam učestvovala u potrazi - rekla je baka.

Podsećamo, mala Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, kad ju je majka na trenutak izgubila iz vida dok je drugom detetu davala vodu. Posle višednevne potrage, policija je saopštila da je Danka Ilić mrtva.

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

Naime, nju su najpre a seoskom putu automobilom udarili radnici vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević koji su bili pijani. Oni su tada povređenu devojčicu ubacili u gepek, a kada se probudila, Dejan Dragijević ju je udavio. Posle toga su telo deteta bacili na deponiju, odakle ju je posle Dragijević uz pomoć brata i oca, prebacio na lokaciju koju neće da odaju. Danas, i Janković i Dragijević negiraju da su dete ikada videli, a telo Danke Ilić još uvek nije pronađeno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading