KOMŠIJE SPASLE TRUDNICU: Pogledajte kako su uhvatili lopova pri pokušaju da kroz prozor upadne u stan! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.08.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provalnik pokušao da upadne kroz prozor u stan u kom je bila trudnica sa malim detetom, komšije ga uočile i uhvatile

KOMŠIJE SPASLE TRUDNICU: Pogledajte kako su uhvatili lopova pri pokušaju da kroz prozor upadne u stan!  (VIDEO)

Foto: RINA

ČAČAK – Tokom noći u širem centru Čačka, u ulici Bogdana Teofilovića došlo je do pokušaja pljačke, kada je muškarac pokušao kroz prozor da upadne u porodični stan.

 

Foto: RINA

 

- On je pokušao da uđe u stan na prizemlju, a u tom trenutku u kući je bila trudnica sa malim  detetom. Lopov je kod sebe imao baterijsku lampu i rukavice na rukama. Ugledao ga je komšija i zaplašio ga, a on je potom počeo da beži, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Ipak, komšije su brzo reagovale i sustigle su provalnika, kom nisu dozvolili tako lako da pobegne i prođe nekažnjeno. Čitav slučaj zabeležen je nadzornim kamerama. 

Inače, muškarac koji je pokušao da upadne u stan je od ranije poznat policiji, a na teret su mu se, prema rečima upućenih u ovaj slučaj, stavljale upravo pljačke i razbojništva.

Podsetimo, nedavno su inspektori čačanske policije brzom i efikasnom akcijom uhapsili R. G. (53) i G. G. (33), državljane Rumunije, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe. Prema saopštenju Policijske uprave Čačak, oni se terete da su 27. juna ove godine fizički napali sedamdesetdvogodišnjeg muškarca u njegovoj kući i otuđili izvesnu količinu novca. U Srbiji, krivična dela krađe i teške krađe su regulisana Krivičnim zakonikom (KZ).

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading