LUKA RAZGOVARAO SA JEDNOM OSOBOM, PA SEDAM KILOMETARA DALJE UDARIO U BANKINU: Sutra sahrana mladića čije je telo nađeno nakon DEVET DANA

Autor: MIRJANA STOJADINOVIĆ

Hronika

08.09.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opelo će biti održano u 13 časova, dok je sahrana zakazana za 13.30 na groblju Orlovača

LUKA RAZGOVARAO SA JEDNOM OSOBOM, PA SEDAM KILOMETARA DALJE UDARIO U BANKINU: Sutra sahrana mladića čije je telo nađeno nakon DEVET DANA

Foto: ST/Tamara Pavišić, Facebook

Luka Vuksanović (26) iz Beograda, koji je nestao posle saobraćajne nesreće kod Mladenovca 24. avgusta i čije je telo nađeno posle devet dana, biće sahranjen sutra na groblju Orlovača. To je potvrdila njegova sestra.

Opelo će biti održano u 13 časova, dok je sahrana zakazana za 13.30.

Luka Vuksanović, kako je Republika već pisala, imao je tešku saobraćajnu nesreću 24. avgusta kod Mladenovca kada je svojim automobilom ''audi Q5'', probio bankinu, preskočio deo ograde, prevrnuo se, udario u parkirani autobus, srušio saobraćajni znak i zaustavio se na travnjaku. Još uvek nije poznato kako je došlo do ove nesreće, ali se sumnja da je Luka izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini.

Čitav slučaj je obavijen velom misterije, jer nikome nije jasno kako je moguće da je imao takav udes, a da je nakon samo 40 sekundi nestao iz automobila i da niko devet dana nije mogao da ga pronađe, a onda je telo nađeno samo 100 metara od mesta nesreće.

Čuo se jak udarac

Prema rečima Lukine sestre od tetke Ane, mladić je taj dan bio sam u svom automobilu i krenuo je kod druga u Mladenovac. Na nadzornim kamerama se vidi kako na ulasku u Mladenovac razgovara sa radnicom, jer mu se navodno nije očitala kartica, a onda samo sedam kilometara dalje, kod skretanja za Sopot, udara kolima u bankinu.

Kako su još tog dana rekli svedoci, čuo se jak udarac, a prva na mesto nesreće je došla jedna žena koja tvrdi da je stigla za svega 40 sekundi, ali da u vozilu nije bilo nikoga. Ubrzo su stigli i ljudi iz obližnjih kuća i restorana, ali su zatekli istu situaciju - u kolima nije bilo nikoga.

Više o misteriji smrti i nestanka Luke Vuksanovića pročitajte na ovom linku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading