KOSTA ISPLANIRAO DO DETALJA MASAKR, IMAO UCRTANU RUTU KRETANJA! Iskočio kroz prozor, pa ODUSTAO od bežanja i pozvao OVAJ broj!

Autor:

Hronika

23.09.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica nacrtao svaku učionicu.

KOSTA ISPLANIRAO DO DETALJA MASAKR, IMAO UCRTANU RUTU KRETANJA! Iskočio kroz prozor, pa ODUSTAO od bežanja i pozvao OVAJ broj!

Foto: Republika

Kosta Kecmanović ubio devet učenika i čuvara

Kosta Kecmanović koji je 3. maja prošle godine usmrtio devetoro učenika Osnovne škole ''Vladislav Ribnikar'' i radnika obezbeđenja, imao je isplaniranu rutu krvavog pira kojim je čitavu naciju zavio u crnu.

Nakon nezapamćenog zločina, otkriveno je da je dečak-ubica imao spisak dece koju je planirao da usmrti, kao i čitav plan, šemu škole i putanju kojom je planirao da ide.

Na crtežu koji je pronađen se jasno vidi da je Kosta Kecmanović nacrtao svaku učionicu u koju je planirao da uđe, brojeve koji su predstavljali prioritete za njegov krvavi pir i strelice koje pokazuju izlaze kuda bi mogao da pobegne nakon svog pohoda.

Foto: republika

Kostin plan krvavog pira

Prošle godine se na društvenim mrežama pojavio čak i snimak koji dokazuje da je Kosta pratio svoj plan, pa je prošavši kroz hodnik škole otišao do kabineta za istoriju, zatim trčećim korakom otišao do prozora na kraju hodnika, bacio pištolj i iskočio kroz prozor.

On je zatim nastavio da trči kroz dvorište, a onda sam ispred škole pozvao policiju i prijavio zločin, gde je pripadnike policije sačekao.

 

@testacc1102 Comment if the history classroom is wrong #Fyp #kostakecamanovic #aboutkosta ♬ original sound - TestAcc

 

Podsetimo, kako smo saznali, branioci Borislav i Irina Borović imaju taktiku da Kosta kaže da neće da svedoči protiv oca jer to zakon dopušta. Time će njegovo svedočenje u istrazi biti izuzeto. Ali, tužilaštvo i bez toga ima dovoljno dokaza protiv Vladimira Kecmanovića, među kojima je i svedočenje Miloša Kuzmanovića, svedoka iz streljane "Partizan praktikal šuting", u koju je Vladimir dovodio sina i ćerku da vežbaju pucanje.

Takođe, dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Iz te klinike biće sproveden na svedočenje u Specijalnom sudu. Njegov otac Vladimir Kecmanović je u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke Miljane Kecmanovic vode se parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Pored Kostinog oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane, optužen je i instruktor u streljani "Partizan praktikal šuting" Nemanja Marinković. On se tereti za lažno svedočenje.

Vlasnik streljane, odnosno predsednik kluba u kojem je Marinković radio kao instruktor, Ratko Ivanović, ranije je sklopio sporazum o priznanju krivice s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kog ga je sud oglasio krivim za krivično delo davanje lažnog iskaza i osudio na kaznu kućnog zatvora od šest meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading