UTIHNULA SU NAJLEPŠA DVA OSMEHA: Emotivna poruka Vladimira Majorskog, oca nastradalog tinejdžera kod Beške

Autor:

Hronika

20.09.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac tragično nastradalog Borisa (18), koji je izgubio život 18. oktobra 2022. godine u saobraćajnoj nesreći kod Beške, objavio je dirljiv status na društvenim mrežama.

UTIHNULA SU NAJLEPŠA DVA OSMEHA: Emotivna poruka Vladimira Majorskog, oca nastradalog tinejdžera kod Beške

Foto: Društvene mreže

Vladimir Majorski, otac tragično nastradalog Borisa (18), koji je izgubio život 18. oktobra 2022. godine u saobraćajnoj nesreći kod Beške, objavio je dirljiv status na društvenim mrežama, evocirajući uspomene na svog sina i njegovu devojku Dejanu (17), koja je takođe poginula u nesreći.

U svojoj emotivnoj poruci, Vladimir piše o bolu koji ne jenjava, iako je prošlo skoro dve godine od tragedije. On opisuje ljubav i sreću koju su Boris i Dejana delili, kao i prazninu koja je ostala nakon njihove smrti. Izražava nadu da će se jednog dana ponovo sresti u večnosti, gde ljubav i sreća caruju bez prepreka.

Foto: Društvene mreže

Večna kuća poginulog para

- Tog 18.oktobra utihnuli su najlepša dva osmeha na ovoj planeti. Tako srećni i zaljubljeni planirali su da im sreća bude zvezda vodilja kroz ovaj trnoviti ovozemaljski svet. Sve je u jednom oktobarskom predvečerju utihnulo, ugasili su se osmesi dve mladosti željni života. Dani prolaze, život se nastavlja za sve sem nas koji smo za njih živeli. Mi ćemo ostatak života provesti u prošlosti čuvajući tako ta predivna dva osmeha negde duboko u sebi i nastaviti da koračamo kroz trnje života koji nam je preostao. Ostaje nam samo nada da će doći dan kada ćemo biti ponovo zajedno ali ovaj put u večnosti, gde smrt ne postoji, gde vlada ljubav i sreća i gde nas niko i nikada neće razdvojiti. Za taj trenutak živimo, sa verom, kada bude volja Božija umiremo - napisao je Vladimir Majorski iznad fotografije Dejane i Borisa.

Boris i Dejana nastradali su kada je Slobodan B. iz Krčedina svojim "mercedesom" udario u njihov motor, jer im nije ustupio prvenstvo prolaza. Slobodan B. je osuđen na tri godine zatvora, ali je nakon mesec dana provedenih u pritvoru pušten da se brani sa slobode. U tom periodu nastavio je da vozi, a na suđenja je dolazio automobilom, preneo je Informer.

Vladimir Majorski, duboko pogođen gubitkom sina, sada je aktivan u Udruženju roditelja dece stradale u saobraćaju, zalažući se za strože kazne za vozače koji izazivaju saobraćajne nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading