DANAS SAHRANA VLASNIKA NAJPOZNATIJE PLAŽE U ULCINJU! Stradao u nesreći kod Novog Sada!

Autor:

Hronika

21.09.2024

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim je poginula i saputnica.

DANAS SAHRANA VLASNIKA NAJPOZNATIJE PLAŽE U ULCINJU! Stradao u nesreći kod Novog Sada!

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Almir Aljković (44), koji je tragično stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći 18. septembra 2024. godine u večernjim satima, danas će biti sahranjen u Novom Pazaru. Nesreća se dogodila u blizini Inđije, a osim Almira, život je izgubila i njegova saputnica koja je kasnije podlegla povredama.

Aljković je bio dobro poznat po svom životu i radu u Švajcarskoj, ali i po vezi sa rodnim Novim Pazarom i Ulcinjem, gde je bio vlasnik plaže "Pearl beach" u naselju Štoj. Njegova iznenadna smrt potresla je ne samo njegovu porodicu i prijatelje, već i širu zajednicu, kako u Novom Pazaru, tako i u dijaspori.

Foto: Privatna arhiva

Almir Aljković

Dženaza će se obaviti danas, 21. septembra, na groblju Gazilar, a ispraćaj će početi iz Islamskog centra Gazilar nakon podne namaza. Porodica će primati saučešće u porodičnoj kući u Dubrovačkoj ulici br. 412.

Ožalošćeni članovi porodice, uključujući oca Besima, majku Mejremu, suprugu Sabihu, kćerke Merjem i Nora-Nur, brata Emira, snahu Saru, sestru Almasu i zeta Enesa, teško se opraštaju od Almira. Poruka njegove porodice ističe dubinu bola i tugu zbog njegovog preranog odlaska.

Na društvenim mrežama, prijatelji i poznanici dele sećanja na Almira, opisujući ga kao čoveka vedrog duha, velikodušnog prijatelja i dobrog čoveka. Njegov prerani odlazak ostavlja neizbrisiv trag u životima svih koji su ga poznavali.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading