JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD UŠĆA! Ima stradalih! (VIDEO)

Autor:

Hronika

21.09.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija!

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD UŠĆA! Ima stradalih! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadić

Danas oko 13.40 sati došlo je do stravične saobraćajne nesreće na putu Kraljevo - Raška kod Ušća.

Kako se navodi na stranici 192.rs dve osobe su poginule.

- Prema prvim informacijama, dve osobe su stradale u nezgodi kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška. U nezgodi je učestvovalo vozilo vojske Srbije. Na terenu su vatrogasci, policija i hitna pomoć. Saobraćaj je obustavljen - objavljeno je na Instagram stranici 192.rs.

Podsećamo, teška saobraćajna nezgoda dogodila se juče na auto-putu Miloš Veliki

Juče se dogodila teška saobraćajna nezgoda na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca, u kojoj su učestvovali šleper i kamion. Na licu mesta bilo je nekoliko patrola saobraćajne policije, kao i ekipa Hitne pomoći. Delovi teretnjaka su bili rasuti svuda po putu, a od siline udarca prikolica drugog kamiona potpuno je smrskana. Snimak objavljen na društvenim mrežama prikazuje razmere materijalne štete i ozbiljnost situacije, dok još uvek nije poznato stanje učesnika ove saobraćajne nezgode.


Intervencija hitnih službi

Hitna pomoć je odmah reagovala i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima, dok su policajci angažovani na obezbeđenju mesta nesreće. Saobraćaj je bio jedno vreme u prekidu, a formirali su se i zastoji.

Reakcije građana i nadležnih organa

Građani su izrazili zabrinutost zbog čestih saobraćajnih nesreća na ovoj deonici auto-puta, ističući potrebu za pojačanim merama bezbednosti i kontrolom teretnog saobraćaja. Nadležni organi su najavili detaljnu istragu kako bi utvrdili uzroke ove nesreće i preduzeli mere za povećanje bezbednosti na putu.

Prisustvo na društvenim mrežama

Snimak nesreće koji je objavljen na društvenim mrežama privukao je pažnju javnosti, podstakavši diskusiju o bezbednosti saobraćaja i potrebi za preventivnim merama. Mnogi su izrazili nadu da će učesnici nesreće brzo se oporaviti, dok su drugi upozorili na važnost vozačke odgovornosti i poštovanja saobraćajnih propisa.

Ova saobraćajna nezgoda još jednom ističe važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa kako bi se smanjio broj nesreća na putevima

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading