ŠAKO POLUMENTA SE OPROSTIO OD POZNATOG NOVOPAZARCA! Pevač objavio snimak uz reči: "Poći ćemo na mesto gde si nas čekao" (VIDEO)

Autor:

Hronika

21.09.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polumenta je podelio video snimak sa zajedničkim uspomenama

ŠAKO POLUMENTA SE OPROSTIO OD POZNATOG NOVOPAZARCA! Pevač objavio snimak uz reči: "Poći ćemo na mesto gde si nas čekao" (VIDEO)

Foto: instagram/sakopolumentaprivate

Tužna vest o smrti Novopazarca Almira Aljovića, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada, duboko je potresla njegove prijatelje, porodicu i širu zajednicu. Almir, poznat kao vlasnik popularne plaže “Pearl Beach” u Ulcinju, bio je preduzetnik omiljen među Novopazarcima, Ulcinjanima, ali i širom dijaspore, posebno u Švajcarskoj, gde je godinama radio i živeo.

Društvene mreže preplavljene su porukama sećanja i oproštajnim rečima. Prijatelji i poznanici ističu Almirov vedar duh, velikodušnost i osmeh koji je širio gde god bi se pojavio. Njegova smrt ostavila je neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Jedan od onih koji su se emotivno oprostili od Almira je poznati pevač Šako Polumenta. Na svom Instagram profilu, Polumenta je podelio video snimak sa zajedničkim uspomenama, uz emotivnu poruku:

 

 

- Noći su ti izrezale čelo, svaka noć ti novu boru dala, ujutru ćeš s taksistima kući i damama sumnjivog morala! Poslednji pozdrav, Almire moj, laka ti crna zemlja. Gobo i ja ćemo često poći na isto mesto gde si nas čekao, podići čašu za tvoju dušu punu života i poželeti ti večni mir i lepi rahmet. Tvoje reči i naziv kako si me zvao "SILA SI" ostaće urezani u mom srcu.

Ovaj emotivni oproštaj odražava koliko je Almir bio voljen i koliko će nedostajati poznatom pevaču. Tragedija je ostavila duboku prazninu, ali sećanje na Almira će živeti kroz ljude koji su ga voleli i cenili njegov vedar duh i dobrotu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading